onsdag 4 februari 2009

Så galet trött!

Det tar verkligen på krafterna att gå i skolan. *skyller mig själv* Dock har vi väldigt trevligt, eftersom de allra flesta i mina kurser är supertrevliga, och jag har träffat en hel del nya "kompisar" eller vad man nu ska säga. Bekantskaper kanske? *funderar* Ja, bekantskaper. :)

Har lagat potatis, falukorv och senapssås idag. Kelly skrek som en galning och hängde runt mina ben sista delen av matlagningen (Martin var inte hemma just då...) vilket resulterade i att såshelvetet skar sig. Såg med ut som grovkornig välling... *blä* Dock tyckte Kelly att det var supergott och åt två(!) portioner. :)

Jag har faktiskt absolut inget kul på hjärnan just nu. Funderar febrilt, men kommer inte på något alls att skriva om. Ska mejla mitt partiarbete till min lärare, och sen försöka orka läsa lite på boken. Jag har en känsla av att jag inte kommer hinna klart på en vecka. Det har liksom tagit mig två veckor att läsa första halvan... *s*

Och Kelly förresten, henne har jag ju uppdaterat dåligt om på sista tiden! Hon har lärt sig så himla mycket bara se hon började hos dagmamman. Hon är ju sen innan väldigt ordningsam och plockar & styr här hemma. Hon äter själv nu också, trots en hel del spill och missar. *s* Springer hellre än går, klättrar på ALLT, älskar sin tandborste(!), somnar snällt vid sju varje kväll, men sover dock ännu inte hela nätterna igenom... Öppnar man skafferiet vet hon precis vad som finns där inne, blir helt till sig och börjar peka och skrika. Riskakor är tydligen mumma. ;)
Hon vet att man slänger papper i toalettstolen (vilket iofs inte alltid är så bra, eftersom enhel del oanvänt papper hamnar där i...), och ääälskar att kramas. :)
Sådärja, nu vet ni lite vad min prinsessa kan och inte kan. *s*
Nope, ha en bra kväll gott folk!
Puss hej!

Inga kommentarer: