tisdag 17 februari 2009

Tisdagsaktiviteter.

Godkväll!
Jag vill börja med att tacka "anonym" för receptet på pajen. Jag vet inte vem du är, men den lät god. ;)

Dagen har varit fullt med aktiviteter faktiskt, för att vara en ledig dag. *s* Vi började med att gå ut en sväng på promenad, först utan vagn för att lillan skulle få gå lite själv i snön (and she loves it!) och så fortsatte vi med vagnen till Netto. Jävla Telenor var där, men jag lyckades klara mig undan för en gångs skull! *s*
När Kelly sov en stund efter lunchen, passade jag på att packa så mycket jag bara orkade. Fick en låda full med muggar och glas, nu är det mest vardagsgrejer kvar, som är svåra att packa ner såhär långt i förväg.
När Kelly vaknat, gav vi oss av ner i tvättstugan, och sen vidare till köpingen. Hade inga värktabletter hemma, och nu när Martin börjar bli dålig kan det vara ganska dumt. Dessutom köpte jag semlor, och mötte upp mamma som följde med hem på fika. Jag brukar ju inte vara sådär mycket för semlor, men just idag var jag grymt sugen på en! Och gott var det vill jag lova. ;)

Nu ikväll har jag varit och simmat med Martina och Jessica, så jävla skönt att komma hemifrån ett par timmar! Kelly har ju inte varit någon ängel idag heller, så mitt stackars huvud behövde lite lugn och ro. Missförstå mig rätt, jag älskar verkligen Kelly mer än livet, men just nu tycker jag inte om henne. Hon har kommit in i någon sorts trotsålder (lite tidigt för ett-och-ett-halvt-års-trotsen nu när hon bara är lite drygt 13 månader...?) och det är verkligen inte roligt! Det ska bli så himla skönt när jag får komma tillbaka till skolan, och hon tillbaka till Bibbi och barnen. Det kanske är därför, hon är så understimulerad och rastlös att hon beter sig som ett litet monster. Där har vi det! Skönt att hon ska tillbaka på torsdag då. :)

I morgon ska jag packa lite till och ev ta en fika med Martina. Så himla kul att vi har börjat umgås! Hon är en helskön tjej med en fantastisk inställning till allt! Man kan inte bli annat än glad av att vara med henne. Dessutom är det ju ett plus att vi känner varann sen tidigare. Har ju ett och annat att minnas tillbaka på då. *s*

Nu ska jag göra lite varm choklad till Martin. Jag hade nog varit sugen, om det inte varit för den där chokladkakan jag smällde i mig efter simningen. Vad är det med mig!? I morgon ska jag minsann bara äta knäckebröd och vatten.
Godnatt!

Inga kommentarer: