fredag 13 februari 2009

Tro hopp och kärlek.

Så tråkigt det är att sitta hemma när man själv är fullt frisk! Inte kan vi gå ut heller, eftersom Kelly fortfarande har hög feber. Jag blir tokig! Snön lär försvinna redan i helgen och jag måste verkligen få ut och leka lite med henne i den först! Jag håller tummar och tår för att hon ska bli frisk snart. Idag helst!
Jag bad mina föräldrar komma förbi om de skulle ut och handla. Jag kommer ju ingenstans själv, så jag får skicka med en inköpslista. *s* Nåja, Martin kommer ju hem runt halv tre, så jag får väl ta mig en sväng ut i det fria då. :)

Det pratades om att vi skulle in till Kalmar ikväll, men stannar hellre hemma. Martin ska ut med K istället, och jag får sitta hemma. Mindre roligt kanske, men jag tänkte muntra upp mig själv med lite popcorn och ett par cider. ;) Dessutom är jag så sjukt trött efter sömnsvårigheten de senaste nätterna (jag sov dock riktigt bra inatt, men tydligen inte tillräckligt...) så jag lär hamna i säng ganska så tidigt.

Kelly och jag hade en riktig mysmorgon. Hon vaknade till och va så ledsen kvart över sju ungefär. Då tog jag upp henne och la mig med henne i vår säng. Så låg vi och hade supermysigt i nästan en timme innan vi gick upp. Så ibland kan det vara skönt när hon är lite sjuk; hon blir lugnare och gosigare. :)
Nu har hon faktiskt sovit i en och en halv timme, hon som bara sovit en halvtimme åt gången de senaste feberdagarna. Kanske börjar hon bli bättre?
Jag ska gå förbi mitt kära jobb idag och säga ifrån mig timmarna i morgon. Det kommer aldrig funka! Mamma har värsta tentapluggandet hemma, min lillasyster är sjuk, pappa har tusentals saker att göra, och Martin ska iväg. Ingen barnvakt, ingen ork, en sjuk unge= inget jobbande för min del! Kommer på mig själv med att få fruktansvärt dåligt samvete över detta och bli så orolig för vad de ska säga, men varför bry sig om de blir sura? Det är ju faktiskt så att familjen och hälsan går först, och det måste de förstå. Nåja... Jag får väl ta den smällen när jag går dit...

Packa lite idag kanske? Eller inte... Jag känner inte för nånting just nu. Har några grejer till skolan att fixa över lovet. Åh! Jag har säkert missat skitmycket på de här två dagarna jag varit borta. Nu fattar jag de som säger att det är värdelöst att plugga när man har småbarn. Är de inte sjuka så har man ingen tid att sitta hemma och plugga.
Det var värst så gnällig jag är idag då! *rycker upp mig*
Nope, om jag skulle gå och titta till lillfröken lite innan jag degar ihop totalt framför datorn.
Ciao!

Inga kommentarer: