söndag 29 mars 2009

En galen kväll.

Hej på er!
Hoppas helgen varit bra för er alla. Jag har ont i mina fötter, måste jag bara börja med att säga. Dansade som en galning igår, så jag antar att det är därför. *s*
Vi hade helt galen kul hela kvällen! Tack alla ni som hjälpte till att förgylla min kväll! :)
Vi var 13 personer här hemma. Pratade, lyssnade på musik, skrattade och hade allmänt jättekul. Det blev en jävla massa galna bilder. Haha!

Brudarna på gång! Therese, Martina, Emma och Jessica.
Linda och Jessica
Söta Mattias och jag.
Hoppsan. ;)
Martin var nöjd. :P

Vi skippade bussresan och fixade skjuts till B-måla istället. Hade ingen vidare lust komma dit redan vid halv tio, så vi åkte efter tio med Jessicas pojkvän och pappa. :)
Det var faktiskt jättemycket folk, jag som hade hört från så många håll att det brukar vara dåligt med folk på Rockabillykvällarna. Pyttsan! Det var knökfullt överallt, och riktigt kul!
Musiken var helt dansvänlig, så vi tjejer ägnade den största delen av kvällen på dansgolvet. :P Det var en kille i ett av banden som spelade, som hade världens tuffaste frisyr! Måste ha. Så hädanefter, gott folk, tänker jag se ut ungefär såhär:


Idag vaknade jag till liv strax innan tio (ja, vi hade ställt om klockorna...) och tog mig upp för att städa. Åkte iväg till affären och handlade lite nödvändigt, och så hem och vänta på att Kellan skulle komma hem. Hon somnade ganska direkt, och så väckte jag Martin innan två. Tyckte det var önödigt att behöva sova bort hela dagen. *s*
Nu sitter vi här och tittar på reprisen av Let's Dance-finalen. Jag tyckte faktiskt att Laila var den rätta vinnaren, trots att Magnus har gjort störst framsteg. Det är väl den bästa som ska vinna, eller vad tycker ni?

Jag kom på att jag har varit lite dålig på att skriva om Kellys framsteg sen jag kom tillbaka från uppehållet. Hon lär sig faktiskt mer och mer för varje dag. Hon har lärt sig säga tack. Varje gång hon får något, ja eller ger mig något, så säger hon "ta ta"= tack tack. :)
Hon förstår vad jag säger och visar tydligt när hon vill något. Frågar jag om vi ska äta mellanmål, går hon ut i köket och pekar på kylskåpet.
Säger jag att vi ska byta blöja, så går hon (ja ibland i alla fall) in i badrummet och sätter sig på golvet.
Säger jag att hon ska gå och lägga sig, går hon ut i köket och väntar på sin välling, och sen in i sovrummet för att försöka klättra upp i sängen. Sötfia!
Hon vill ständigt gå ut och gå. Ja, absolut inte åka vagn, utan gå själv, vilket inte alltid är så kul eftersom hon alltid ska envisas med att springa in bland buskar och in på folks trädgårdar etc... *s*
Hon älskar musik, och dansar till precis vad som helst. Ylar jag nånting ur något barnprogram, ställer hon sig och vickar på rumpan och guppar upp och ner. Haha!
Jag har också fått börja pilla med hennes hår. Jag får sätta upp det med både tofsar och spännen, och hon blir så bedårande söt!

Nu ska jag ägna mig åt att busa lite med henne. Somnade sent idag, så hon vaknade alldeles nyss. Mindre bra det här med klockomställning. Det blir såna rubbningar med sömn och så...

Här får ni några bilder till från igår! Enjoy, så hörs vi senare!
Puss

Jessica med an av de två Casanovorna som var överallt och lite till. *s*
Martina med den andra. :)
Folkans snyggaste kille. Haha! Fråga mig inte vad han gjorde i min kamera... *tänker så det knakar*
Partypinglorna.
Söta Martina och jag.

Inga kommentarer: