måndag 2 mars 2009

Sista dagen.

Godkväll!
Idag har varit en lång dag. Lång och hektisk, men jag har hunnit med lite grann i alla fall. :) Har kört alla våra kläder (nåja, jag lämnade lite ombyteskläder hemma...) till nya lägenheten, och även fått in lite plastbunkar i köksskåpen.
Skippade matten idag på morgonen, och satt hemma och pluggade i lite drygt en timme efter att ha lämnat av Kelly på Kotten. Fick en del gjort i Samhälle som vi ska ha prov i nästa vecka. Martina kom förbi och hämtade sina papper från engelskan, och blev kvar en stund. Trevligt med sällskap när man inte gör något roligare än att packa ner kläder i sopsäckar. *s*
Ja gick dock på religionslektionen vid halv två, eftersom vi hade en grupparbete som skulle göras klart. Därefter hämtade jag upp Kelly, och vi begav oss direkt hem till päronen för att tvätta lite. Till lägenheten, och så hem och laga mat. Just nu är jag lite dimmig i huvudet, och det helt utan alkohol. *s*

Sitter och försöker njuta av sista kvällen i den här lägenheten. Vi kommer nog aldrig komma hit igen, så visst... Man har väl en aning separationsångest. Men å andra sidan ska det bli otroligt skönt att få komma in i en ordentlig lägenhet med lite mer space. :)
Idag har jag inga bilder att bjuda på, de kommer när vi fått i ordning hemma, så ni kan få se hur det blev!
Jag vet inte om vi kommer ha något internet nu på ett par dagar, men i så fall får ni ha överseende med en paus. Jag lovar i alla fall att skriva en uppdatering så fort vi har fått det inkopplat! :)
Puss

Inga kommentarer: