fredag 27 mars 2009

Våffelfredag

Godkväll!
Jag måste bara börja med att svara på "Anonyms" kommentar: Nej, jag har inte fått tillfälle att göra mjölkchokladpajen än, men lovar att jag ska lägga det på minnet och se till att prova. :)


Nu har vi ätit frasvåfflor med jordgubbssylt och grädde, och jag lovar att jag smällde i mig mer än vad som är hälsosamt! Gott var det i alla fall, och nu är våffelbehovet mättat för ett tag framöver. *s*

Dagen har varit någorlunda händelserik. Nåja, tillräckligt för att få den att springa iväg i alla fall. Först var jag ju i skolan för mitt kära religionsprov. Undrade varför i he*vete det var så mycket bilar överallt på parkeringarna runt skolan. Kom ganska så snart fram till att det var ju UF-mässan (Ung företagsamhet), och därav alla bilar. (Hallå, Bert Karlsson skulle ju faktiskt komma! *pf*)
Stötte på två av mina härliga lärare från Oscarsgymnasiet precis innanför entren. Alltid kul att stöta på gamla lärare, om man nu tyckt relativt bra om dem dvs... *s*

Provet btw gick hyfsat bra, åtminstone tillräckligt för ett godkänt. :)
Därefter tog jag hand om städningen hos Doc, till Algots och handlade våffeltillbehör, hem till mamsen för att låna deras våffeljärn, med mamsen till Hjulet och så vidare till affären vid rondellen. My god! Jag har aldrig varit med om en affär med så billiga grejer som verkligen är något att ha... Hittade ett par UNDERBARA, banangula pumps med lite bling bling, men självklart hade de inte min storlek i just den modellen. *gråter* Det fick istället bli ett par söta pumps i vitt och tjock klack. Ännu ett par skor till samlingen, och så har jag ju något nytt och fräscht tills i morgon. *s*

Hämtade hem Kelly, och påbörjade kampen mot barnsadeln till cykeln. Gick mindre bra, eftersom min pakethållare var tre centimeter för bred. *muttrar* Skickade med cykeln till pappa som får montera av pakethållaren (ja, eftersom barnsadeln var så fiffig att man kan använda den även på cyklar som saknar pakethållare, så behöver vi ju inte lämna tillbaka den!)
Åkte till Systemet och inhandlade Martins lager inför morgondagen, och så hem innan vi gick en sväng till Netto. Nu har vi (nästan) allt klart inför i morgon. Det är bara städningen kvar. Och det lär jag hinna med i morgon, eftersom jag faktiskt inte ska jobba. :)

Nu ska jag försöka ta tag i betalning av alla jävla räkningar. Sitter och försöker hitta låten som spelades i Robinson-reklamen. Har kommit fram till att det är Sonic Syndicate, men inte det lättaste att hitta en speciell låt när man aldrig har hört talas om själv bandet. Haha!
Puss hej!

1 kommentar:

Tgirl sa...

Nope.... Dead y April heter dom...
http://www.youtube.com/watch?v=IoIpxkWzcLM

Låter heter Losing You