torsdag 23 april 2009

Duktiga jag!

Godkväll!
Pratade nyss med Mattias, och planerade inför vad som ska handlas till lördag. Vi ska ju grilla i det (förutspådda) vackra vädret, och sitta på deras sköna balkong och chilla. ;)

Ikväll har jag och Martina varit superduktiga! Simmade 3 km, solade, bubblade och promenerade. Nu borde vi vara snygga och smidiga, om det inte vore för allt man stoppar i sig efter varje simtur. *s* Värmde baguetter i ugnen när jag kom hem, var ju så himla hungrig!

Kelly hade hög feber innan Martin la henne ikväll. Hade tydligen vaknat efter någon timmes sömn, och krampat. Stackars! Fick ett plötsligt behov att att springa in och se om hon levde - det kunde ju kanske vara stelkramp hon fått!? Men nej, hon andades och sov så sött, så stelkramp var det inte. *s* Man blir ju aningen nojig när hon inte är vaccinerad... Jag funderar på att säga till Anne-Maj vid nästa kontroll, att om hon kan fixa fram ett rent vaccin mot stelkramp (alltså, inte blandat med difterivaccin) så kan vi överväga att ge henne en spruta. Absolut inte annars!
Det är ju så otäckt att inte veta symptomen på stelkramp, eftersom det finns bakterier lite överallt... *ryser* Får nog kolla upp det där...

Nu ska jag gå och lägga mig! Måste sjukanmäla mig i morgon eftersom jag missar två lektioner... Det blir minsann inga promenader i friska luften i morgon! Det får allt vänta tills hon är lite piggare med inte fullt så hög feber. Hoppas på lite sämre väder då, så man slipper vara ledsen. *s*
Puss hej!

1 kommentar:

Tiagirl sa...

Jo det finns ju bara stelkramp... Men jag har fått "beställa" det när det har varit dags för den vacineringen och då fått betala för den. Inte så mkt men ändock.
Jag vet inte riktigt vad det är som gör att man mmåste det för om jag blir biten av katten nu så få man ju en ren stelkrampsspruta...så det måste ju finnas. Eller om det i andra doser för små barn så det är dyrt att separera. Jag vet inte...
Eller så blir man bara helt enkelt straffad för man inte vill vaccinera sitt barn.

Nova har som sagt bara fått stelkrampssprutorna. Hon har haft mässling, när hon var 1,5 år och överlevde det bra! ;)
Ingen kunde begripa vart hon fått det ifrån för ingen i kommunen hade det...itne som sökt för det iaf. Är ju en rapporteringssjukdom numera vad jag vet.