lördag 11 april 2009

Elmia 2009

Hej på er!
Vilken galet underbar dag jag hade igår! Helt fantastiskt. :)
Vi åkte från Mönsterås vid halv åtta. Min första miss för dagen var att skriva ut en jättekonstig vägbeskrivning (jag hade aldrig kört till Jönköping förut...) så efter en halvtimme lite drygt, var vi tillbaka i Mönsterås. Haha! Bara att börja om från början, men den gången hamnade vi rätt. *asg*

Vi parkerade utanför Elmia lite innan halv tolv, och fick sen stå i den oändliga kön i en halvtimme sådär. Ja, så oändlig var den kanske inte då, men den var helt klart lång. *s*
Det var hur stort som helst, men såå mycket snygga bilar! *dregel* Och vädret sen! Helt underbart, så vi passade på att sitta ute så mycket vi kunde.
Temat för årets Elmia var filmbilar, så vi tittade på bilar som varit med i några av de största filmerna. Batmanbilen, Herbie, Jönssonligan (haha), Tillbaka till framtiden, The fast and the furious och många fler. Tufft! :)

Vi var ute och tittade på en av stuntshowerna, och jag ska visa lite filmklipp därifrån när jag har mer tid. Ska börja jobba om bara 35 minuter, så jag passar bara på att skriva en kort beskrivning av dagen.
Vi åkte hemåt vid stängning (klockan 18) efter att vi kört två av Martinas kompisar till deras hotell.
På McDonalds i Vetlanda träffade vi på ett gäng fulla killar som skulle hem till Nybro. Jag vet inte vad som hände, men vips så fick jag en av killarnas nummer (på hans begäran) och blev utbjuden på middag. Haha! Ja, där ser man, jag är inte helt passé i alla fall. *s*
Jag var hemma hos Martin igen efter tio, en ganska lagom tid om ni frågar mig.

Summering: Långfredagen blev Kortfredag, och nu har vi fått tillräckligt med ögonvitamin så det räcker ett helt år framåt. ;)
Jag lovar att lägga ut bilder på de snyggaste/häftligaste bilarna senare idag. Tog ju trots allt runt 150 bilder och filmade en del också. Så där har ni ju något att se fram emot då. :)

Nu ska jag väcka Martin, och byta om för jobbet. Vi hörs sen!
Puss

Inga kommentarer: