tisdag 21 april 2009

En dag i Kalmar.

Hej hej!
Kelly vill inte somna. Ligger/sitter i sin säng och pratar som en galning... Vi MÅSTE skaffa en rullgardin snart! Det är ju ljust som mitt på dagen i rummet, och solen ligger på. Dessutom funkar inte persiennerna som dom ska, går inte att vinkla så mycket, så det blir ju direkt jättemycket ljusare... *muttrar* Nåja, vi får ta en titt på Ikea eller nåt. Där har dom ju rullgardiner för inte så många pengar.

Åkte till skolan idag på morgonen för en supertråkig lektion i Excel. Höll bokstavligt talat på att somna, och var inte alls på humör för skola. Tur att det var den enda lektionen jag hade idag!
När jag hämtat Kelly, och efter att hon ätit lunch, stuvade vi in oss i bilen och for iväg till Kalmar för en påhälsning hos Linda och Mattias. Mycket roligare med sällskap än att sitta ensam och tråka hela dagen tills Martin kommer hem.
Vi tog en sväng in till stan, och sedan hem på lite fika. Pratade skit och lyssnade på musik, och vips! så var klockan halv fyra, och vi packade oss ut i bilen igen. Kelly hade envisats med att inte sova något alls på ditvägen, så efter att ha hållit igång i nästan nio timmar i sträck, slocknade hon med detsamma i bilen. En lugn och skön hemfärd måste jag säga! *s* Lite för lugn kanske... Kände att ögonen höll på att falla ihop ett flertal gånger. *ryser*

Hämtade upp Martin och begav oss till affären för att fylla på matförrådet. Jag hade tydligen fått en postavi adresserad till mina föräldrar, men i mitt namn, och kunde inte på något sätt komma på vartifrån det kunde komma! Glömde helt bort att höra efter om de på Konsum kunde se vart det stod att det var ifrån, så jag vet fortfarande inte. När jag beställer hem saker, beställer jag ju såklart till min egen adress, och inte i postförskott utan faktura. Så det kan inte på något vis vara jag som beställt! *tänker så det knakar* Måste höra efter om någon där hemma har varit fräcka nog att beställa i mitt namn, annars får jag väl försöka hämta ut det, och så skicka tillbaka det igen... Har ju verkligen inte råd med sånt just nu bara!

Ikväll tänkte jag fortsätta skriva på bokrecensionen i Engelskan, och sen bänka mig framför teven lagom till Desperate Housewives. En stor godisskål hade varit på sin plats, men orkar vrkligen inte ut och fara igen... Nej, det får allt vänta till nästa gång jag blir sugen. ;)
Puss hej!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tips! Ser tattigt ut men för stunden funkar kanon med att hänga en filt på gardinstången.. (mörk då)... Vi har persienner men det lyser igenom ändå.. Så vi gjorde så ett tag!!! Lycka till/Pernilla