torsdag 23 april 2009

En promenad i solsken.

Hej hej!
Vi har precis kommit in från vår andra promenad för dagen. Ja, jag vet att man ska vara inne och ta det lugnt med sjuka barn, men jag tyckte det var så varmt och skönt. Och dessutom; lite frisk luft har väl ingen unge dött av? ;)
Första promenaden för dagen bar av mot apoteket och Konsum för att fylla på vårt förråd av panodil, blöjor och välling. Livsviktigt under en sjukdom! *nickar*
Och när vi väl besökt Netto för att handla fika, och så en liten bit till närmare hem, så upptäckte jag att Kelly tappat sin snuttefilt. Den "riktiga" till på köpet! Hon har ju två stycken, en som hon älskar, och en som hon älskar lite mer. Helst ska hon ha båda, men nu sitter vi här med enbart den mindre älskade... Jag traskade tillbaka till Netto, men ingen snuttefilt. Vidare tillbaka till Konsum, ingen snutte. Och så tillbaka hem igen. Glassen jag köpte på Netto hade börjat smälta vid det laget, och mitt humör var kört i botten. Kan någon ha stulit hennes snuttefilt?! För någonstans måste den ju ha legat! Vem i hela världen skulle vara så korkad att sno med sig en upphittad snuttefilt?! Har man inga barn, värdesätter man inte något sådant överhuvudtaget, och har man barn så borde man veta att en snuttefilt är ett barns största trygghet många gånger. Och då lämnar man in den om man hittar den i en affär, eller låter den ligga om man hittar den ute. Så det så!

Kellan är ganska dålig idag. Hade 40,5 graders feber efter middagsluren, en med lite panodil räddar man allt. :) Hoppas verkligen hon blir piggare snart, så vi kan gå ut och leka lite i morogn eller på lördag.

Martina kom förbi lagom till att Kelly somnat, och mitt hemska humör hade tonat ner sig något. Vi satte oss ute på balkongen och smaskade glass och chokladfingrar. Smarrigt! Tog promenad nr. 2 för att följa henne hem, och nu blir det inga fler sådana utflykter idag!
Tänkte snart börja laga maten, för vid sex ska jag komma till Martina för vår vanliga simtur och solning på torsdagkvällar. Bästa kvällen på veckan ju! ;)

Hur har er dag varit?
Puss

Inga kommentarer: