fredag 3 april 2009

Frustrerande så jag vet inte vad...

Jag, Cecilia Brötte, som ÄLSKAR att prata (och gärna gör det mer än nödvändigt), får knappt fram ett ljud. Hela dagen har jag gått omkring och haft så mycket att säga, men inte kommit till tals pga detta jävla problem. Fan! Hatar! Vill ha min röst! Nu...
Är hemma hos päronen nu. Kelly har följt med moster Therese till lekplatsen, och jag & pappa har satt dit mina bakrutedekaler. :) Blev supersnyggt (bild kommer i morgon. Eller nåt...).

Martin är hos Doc ikväll, han fyllde ju år igår, så de ska dricka lite och säkert gå till Gladan. Jag vill också. Shit vad jag vill. Som Martina sa, bara klä upp sig, dricka lite och så dansa loss. Så kul vi hade haft! Men nästa helg, min brutta, då blir det dans. Det måste det bli. ;)
Och en sak måste jag säga. Martina, om du hade varit man, då hade jag varit kär i dig. Haha! XD Du är halvan jag har letat efter så länge. Försvinn aldrig.

Nu ska jag sätta mig i ett hörn och deppa i min tysthet. *tjurar*
Puss

1 kommentar:

Martina sa...

åhhh helt klockren underbar kommentar alltså... du är min halva alltså, ska spara de där alltså haha.. fan va go du är...
lots of löövvv gumman... kommer alltid finnas där... de är ju vi ;)
pusss å kram