tisdag 26 maj 2009

En tröttsam tisdag.

Hej på er!
Sorry att jag skrev så lite igår. Hade egentligen massa tid, men ingen ork. Men nu är det dags för både livsuppdatering och bilder från blueslördagen. :)

Det är helt fantastiskt underbart väder idag igen, och vi har inte varit utanför dörren än! *gah* Vill ju bara gå ut och stanna där när solen väl är framme. Men Kelly är ju på bättringsvägen än så länge. Tar nog en cykeltur hem till mina föräldrar sen i eftermiddag. Tänkte försöka sova lite så jag piggnar till sen. Fattar inte vad det är med mig! Eller... Jo, det gör jag ju egentligen, och det är ganska tröttsamt. :)

Jävla skit!! Glömde telefontiden på soc idag igen... Kommer aldrig få några pengar i juni om jag fortsätter vara såhär glömsk. *slår mig i pannan* Okej. Torsdag nu då...

Vi satt och svulstade popcorn igårkväll och kikade på någon ny teater med Jojje Jönsson & co. Solsting och snesprång hette den visst. *s* Tycker de är så klockrena! Det slår liksom aldrig fel. :)

Ah nej. Jag har så lite i huvudet just nu. Eller, jag har väldigt mycket i huvudet, men inget att direkt prata om. Så ni får nöja er med att kika på bilderna nu istället, så återkommer jag garanterat senare med lite uppdateringar. :)
Puss hej!

Cecilia var lagom taggad. ;)
Martina också! ;)
Lovely chicks! :)
Snyggaste fimpträdet! *asg*
Det var massa folk på terassen på Hvitan.
Puss puss! <3
Hm... Fråga mig inte vad jag trodde jag gjorde... *s* Kanske ett försök till att se lite farlig ut? :)
Misslyckad pose. *s*
Puddingen herself!
Dirty Dogs.

Inga kommentarer: