onsdag 27 maj 2009

Fredagsplaner.

Hej på er!
Nu, gott folk, är humöret på topp igen. Precis som det ska vara. :)
Pratade med min mamma på telefon förut. De ska in till Kalmar och grilla, spela brännboll och dricka vin i slottsparken på fredag, så jag passade på att flörta mig in för att få följa med. Så, min fredag är räddad. :D Ska bli så kul att få träffa hennes klasskompisar och komma bort lite. Iofs är jag ju borta ganska mycket numera, men... Whatever. Jag är ju en utomordentlig mamma ändå liksom, vad spelar då det för roll att jag åker iväg och roar mig ibland på helgerna? *s*

Hon är så rolig min kära mor... Tror inte att jag tänker klart i vissa situationer. Vad hon inte verkar veta, är att det faktiskt kommer en och annan vettig tanke ur allt mitt hjärntrassel. ;)

Sitter här och lyssnar på Darin på youtube. *s* Han har faktiskt gjort många dansvänliga låtar, så I like. :)
Ikväll är det Greys som gäller. Har varit ganska aktiv idag ändå, både hunnit handla, putsa fönster, tvätta och laga mat. Disken får minsann Martin ta hand om när han kommer hem från matchen...

I morgon är min sista dag i skolan. Bitterljuv känsla faktiskt, för även om det ska bli skönt att slippa alla skoluppgifter och shit, kommer jag sakna många av mina kära klasskompisar!

Jahapp... Så var det med det. Fortsätter tjata om mina balkonglådor. De ser helt enkelt fruktansvärda ut! Kan ju iofs bara slänga ut de vissna ljung-jävlarna och låta det se tråkigt tomt ut istället. Skulle blir mycket bättre! Får bli ett projekt under håltimmarna i morgon. :)
Åh, det är så mycket jag skulle vilja ändra på här hemma. Köpa massor av grejer bara för att sätta min alldeles egna prägel på MITT egna hem. Har ju aldrig bott själv, så det här kommer bli skoj. ;) Eller inte... Fint kommer jag ha det i alla fall. Rent och snyggt på toaletten, alla garderober för mig själv. Tänk positivt! :)


Nopp, snart dags att bänka sig framför teven. *yeey*
Hörs i morgon mina kära läsare!
Puss i massor!

Lillebror är supersnygg i sadelmuff. *asg*
Lillpinglan ska numera sitta på en egen stol och äta. :)
På bra humör vid frukosten. <3
Snygg i keps? ;)
ALLT är byxor, även om det är en tröja. *s*

Inga kommentarer: