måndag 18 maj 2009

Halleluja!

Godkväll på er!
Har suttit och skrivit klart frågorna till samhällsprovet ikväll. Känner mig riktigt duktig! Har bara morgondagen på mig att förbereda mig inför min muntliga redovisning i engelska, samt lära mig allt om ekonomi till provet. *gah* Nåja, har liksom inget annat val än att bita ihop och se glad ut.

Efter jag slutat skolan, åkte jag och hämtade Kellan för att bege oss till Emma och Ella på fika. Kelly är så fascinerad av yngre barn. Det är så kul att se, eftersom hon är yngst hos dagmamman. Hon är inte van vid att umgås med mindre småttingar, hon blir så... försiktig. Nästan lite rädd för dom. *s* Kände mig som en riktig lekfröken, med ett barn på varje knä. Kanske skulle plugga till förskolelärare trots allt. Småungar bara älskar mig, trots att jag faktiskt inte brukar vara så förtjust i dom. ;)
Därefter hann vi med en snabbvisit hos Belinda och Wilma. Kelly var så trött vid det här laget så hon bara grät så fort Wilma tog något ifrån henne. Visserligen fick Kelly inte ha någon av hennes grejer, utan att hon kom springande som en gasell och ryckte dom ur näven på min lilla tjej. *s* Visst är dom härliga. ;)

Kelly däckade ganska snabbt när vi kom hem, efter att ha druckit upp en stor flaska välling. Vad skulle jag göra utan dig, prinsessan! Du är verkligen allt. Älskar dig in i döden! <3

Nu ska jag strax krypa ner i sängen. Är heltrött!
Puss på er!

Inga kommentarer: