tisdag 12 maj 2009

Latmask.

Hellu!
Jag har suttit här som ett jävla fån framför datorn hur länge som helst nu, men tror ni jag har fått något viktigt gjort? Nope, helt rätt... Inget alls. Har tänkt tanken, att om jag skulle försöka skriva lite på engelskaarbetet, men icke. Får ta det ikväll istället medan Martin spelar match, men när han kommit hem tänker jag minsann ta en kvällspromenad. Alldeles för länge sen nu. Dessutom är ju kvällarna bäst att promenera på, för då har man så mycket som behöver sorteras ut ur hjärnan. :) Förbereda mp3:n med lite fräsch musik då.

Fick ju mitt sommarschema häromdan. Är ledig tre veckor fram till midsommar upptäckte jag. Ja, varför inte? Hade hellre jobbat som en idiot hela sommaren, men liite "semester" dör man ju inte av. *s* Får ju ha Kelly på dagis 15 timmar i veckan, och om det är fint väder lär jag ligga som klistrad på stranden. ;)
På tal om Kelly... Hon sover fortfarande, snuttan. Jag var så arg på henne förut. Hon är som ett litet monster (det smittar av sig!) och skriker och gnäller konstant. Inte konstigt egentligen. Barn är inte dumma, klart hon fattar att det är något skumt på gång. Nåja, det underlättar väl att Martin och jag pratar och skrattar som vanligt (ja nästan i alla fall...) istället för att bråka och slåss. Hujedamig. Stackars barn som behöver ha det så!!

Ville slänga mig ut på balkongen i bikini, men som vanligt grusar solen mina planer genom att gå i moln så fort jag närmar mig balkongdörren... *s*
Nåja. Ska väl kolla till prinsessan och se om hon tänkt vakna snart. Tänkte ge mig ut till Oknö och kolla läget i alla fall. Får väl se om bensinen räcker hela vägen. Haha!
Puss hej!

Inga kommentarer: