måndag 11 maj 2009

Pics and such.

Hellu på er!
Idag är en betydligt bättre dag än igår måste jag erkänna. Humöret är på topp (ja, eller ganska bra i alla fall...) och jag sitter hemma på min vanliga måndagshåltimme. Timmar rättare sagt, för jag har ju fyra timmars mellanrum mellan lektionerna. *s*

Var på Hjulet och kollade in sängen Martin hade köpt till flytten. Vågade inte gå dit utan att han var där, med risk för att bli inlåst och torterad av hans arbetskamrater. "Muckar du med mig, muckar du med hela min familj" typ. Fast arbetskamrater då... *hm* Nåja, jag klarade mig helskinnad i alla fall. :) Folk måste ju inse att även den bästa kan göra misstag, men vi är jättebra vänner ändå. That's it!

Funderade på att sätta mig på balkongen i bikini, men tycker att det blåser något för kallt för det... Hrm, så jag näjer mig med att sitta här inne i värmen och uggla. *s* Laddar upp bilderna från lördagen på facebook, men ska självklart visa er här också! :) Gosh så kul det var. Hoppas verkligen på att vi kan få till ett party till innan sommaren är slut. Love you!

Nu är det hög tid att spela in en video och skicka in. Har ju lovat mig själv att söka till Idol detta året. Haha! Vem vet, det kanske går bra. ;)
Nu ska jag ladda upp lite bilder åt er!
Puss hej

Hela gänget samlat hos Andreas.

Söta Linda.

Söta Maria med minstingen Sessan. :)

Söta Kinnaly.

Heta Andreas. :)

Partypinglorna.

Vi grillade och hade jättetrevligt!

Och vilken tur med vädret sen! :)

Inne i Kalmar.

<3

Shake it!

Achmed, Maria, Martina, Svjetlana, Andreas, Kinnaly och Tompa. :)

Visst matchar min gula väskan klänningen! Not... *s*

Bussresan gick också fint. :)

1 kommentar: