lördag 9 maj 2009

Så tokigt det kan bli!

Godmorgon alla!
Hoppas ni har haft en bra natt! Vaknade upp av en rejäl smäll, och fick springa upp och dra ut alla kontakter till teven och datorn. Första åskvädret, och jag var inte det minsta rädd! :) Mja, okej då, lite grann. Men inte som jag brukar. *s*

Jag körde iväg Linda och Mattias till Blomstermåla igår- Mattias skulle låna en hårtrimmer hos sin mamma. Vi stannade ett par timmar på fika och hade trevligt, därefter följde de med oss hem. Martin var inte hemma förrän efter halv tio, så fram tills dess satt vi och hade mysigt i soffan framför talang. :)
Jag körde faktiskt hem dom sen också, med tanke på att regnet formligen hängde tungt över hela Mönsterås.
Och kvällen slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig. *s* Ja, så tokigt det kan bli!

"Micke": Varför tror du att jag gjorde slut med Martin? Jo, jag ansåg inte mig själv vara en särskilt bra flickvän för tillfället, så jag tyckte han förtjänade någon bättre. Dessutom förstår jag inte riktigt hur du kan uttala dig om min personlighet, för vi känner uppenbarligen inte varandra.

Idag är det jobb mellan 10-14.15, och efter det blir det att åka hem och fixa lite mat innan vi drar iväg till Andreas i Ålem. Kommer nog bli en jättebra kväll! :)
Time to put on some makeup och kanske äta något så jag klarar förmiddagen. Yes.
Puss hej!

3 kommentarer:

kultjej sa...

ja fy faan, du va inte ensam om att vakna inatt! Jävla vilken smäll! :P

Ha en bra dag på jobbet!

Marianne sa...

Anonym Marianne sa...

Jag måste bara kommentera Mickes inlägg. Att sätta etikett på en annan människas personlighet som du dessutom inte känner, är ett övertramp utan dess like. Du har inte hela sanningen klar för dig när det gäller Cecilia, varken som person eller hennes förhållande med Martin. Därför kan inte heller din åsikt tas på allvar. Sanningen är den att Cecilia varken är kall eller känslolös, tvärtom faktiskt. Hon har ett "mycket" stort hjärta och är en "mycket" omtänksam person, som dessutom faktiskt haft ett "mycket" stort tålamod. Jag tycker, precis som många andra att det är mycket tråkigt att deras förhållande tagit slut. Martin är en otroligt snäll och god människa, som vi alla älskar, men det finns orsaker till allt. Glöm heller inte att i ett förhållande är man två och det är inte ens fel att en konflikt uppstår. Framförallt angår det ingen annan, speciellt inte människor som inte ingår i hennes vänkrets.
Vad du sen menar med "normala" tjejer...och att "snygga" tjejer lever på sitt utseende törs jag inte ens tänka på. Du skulle kanske tänka över din kvinnosyn, eller din människosyn kanske man ska säga. För kvinnor är också människor.

kultjej sa...

Där håller jag med marianne till 1000!