söndag 17 maj 2009

Stryk skulle dom ha...

Godmorgon på er!
Hoppas att ni alla har haft en bra helg än så länge. :) Jag är trött idag. Jättetrött... Skulle utan vidare kunna lägga mig i sängen och sova bort halva dagen. Och så har jag ont i öronen. Mindre trevligt...

Det gick finfint på jobbet igår. Var rätt lite att göra, men det gick väldigt fort i alla fall. Åkte in till Kalmar efter halv fyra och hämtade upp Linda, Mattias och Tequila. Därefter åkte vi ut i Blomstermålaskogen och stannade till vid en å. Mattias försökte fiska lite, men Kelly lär ha skrämt iväg varenda fisk på en mils avstånd. Hon ville prompt ner och bada, vilket jag tyckte var ganska onödigt. Därför skrek hon så högt hon bara kunde, slängde sig på marken, och skrek lite till. Mycket rogivande... *s*

Var hemma igen vid sex, och då slängde vi i oss lite kroppkakor innan Kelly skulle slängas i säng. Hade en lugn och trevlig kväll, småtittade lite på Eurovision innan jag somnade. Men att Norge vann... Otroligt... Då var till och med Sverige bättre.

Jag skulle vilja ge ett fåtal människor riktigt med stryk idag känner jag. Än så länge är det lugnt här hemma, men det kommer garanterat bara hålla i sig tills M vaknar. Sent hoppas jag, han var ju trots allt ute igår. Vaknade till efter två inatt, och kort därefter hörde jag honom komma hem, så han lär väl åtminstone sova till 12.
Jag måste försöka sätta mig med frågorna till Samhällsprovet när Kelly somnar sen. Innan dess tänkte vi gå ut till någon lekplats, så hon får springa av sig lite.
Ja, nu sitter hon i sin pyjamas och tar på sig skorna. Antar att det är dags att få på sig ansiktet så vi kan ge oss ut. :)
Puss hej!

1 kommentar:

kultjej sa...

men halllååååååååå?1 Du har väl inte glömt att det e kalas idag?! Du har ju inte skrivit nåt om det. :P