torsdag 7 maj 2009

Whatever.

Haha! Höll på att sätta ballerinakexet i halsen. Finns det verkligen snyggare tjejer än jag? Nej, det trodde jag absoluuut inte. *sarkastisk*
Det är ju dock ganska bra att jag är en så bra skådespelare så jag kan lura folk att tro att jag tycker jag är snygg. *s* Men visst. Jag vet att jag inte är ful. Och jag vet att jag är omtyckt av många. Att det finns de som ogillar mig för att de tycker jag verkar bitchig och högdragen, be my guest! Jag bryr mig faktiskt lika lite om det som om allt skitsnack. Så det så.

Malin: Det är klart att man vill höra efter själv hur läget är, det bryr inte jag mig om. Hellre det än att sprida ut snacket utan att veta om det är sant. Så jag har absolut inget emot det!
Jag längtar inte efter någon annan, jag har bara längtat efter att få vara för mig själv och ta reda på vem f*n jag är. För det har jag helt glömt bort... *s* Att Martin "hängs ut" tycker inte jag är någon stor deal. Alla vet ju att han är (oops, förlåt. VAR) min pojkvän, så om jag skriver ut namnet eller inte har inte så stor betydelse tycker jag.

Jag har ringt Nalle Puh-klubben och sagt upp mitt medlemsskap nu. Behöver så lite onödiga utgifter som möjligt känner jag. *hrm* Måste söka bostadsbidrag också, tänkte ta tag i det idag. Gah!
Martin skulle försöka ta sig till bostäder idag för att kolla om det finns någon lägenhet ledig. Vi kom överens om att han skulle ta soffan, teven och tevebänken, så jag får åka till Ikea och shoppa tror jag... Ja, självklart ska vi ju dela upp allt annat också, handdukar, tallrikar och sånt. Skulle vara lite väl orättvist annars...
Kelly kommer bo hos mig, men vara hos Martin åtminstone ett par gånger i veckan. Han är alltid välkommen hit, så han kommer nog vara här och träffa henne så mycket som möjligt. Hon behöver ju sin pappa, och en bättre pappa än Martin kan hon inte få! Ingen kommer någonsin kunna ta hans plats.

Jag har matteprov i eftermiddag. Har suttit och pluggat en massa, men jag lär väl inte klara det ändå. *blaah* Hatar verkligen den där jävla matten...
Nåja. Jag ska in på f-kassans hemsida nu, kolla facebook och sen göra mig klar för skolan. Har samhälle vid tolv.
Vilket fint väder det har blivit förresten, eller vad säger ni? :)
Puss

Inga kommentarer: