söndag 28 juni 2009

Chappen!

Hej på er!
Nu är jag tillbaka efter en hääärlig helg med massa sol! Ska berätta och lägga upp bilder nu tänkte jag, så ni får se på ett ungefär hur vi haft det. :)

Börjar bara med ett svar på "Katrins" kommentar. Självklart skulle jag tro på henne! Förhoppningsvis uppfostrar vi henne till en ärlig och pålitlig tjej som inte springer runt och hittar på en massa skit. Vill bara understyka att jag inte uteslutit att allt det här skulle kunna vara sant, bara att jag har svårt att tro det. Som "Linda" sa, så är det de mest vanliga personer som beter sig sådär hemskt... :/

Nåja. Efter en lång arbetsdag i fredags hämtade jag upp Tompa och åkte för att hämta tält och luftmadrass hos päronen. Sen hem och duscha, packa och göra mig klar. Åkte till Statoil och handlade mat osv, så vi kom inte härifrån förrän halv nio.
Jag körde dit, och efter att ha krånglat oss runt lite hittade vi äntligen fram till High Chaparral! *weii*
Det var smockfullt på campingen, så vi parkerade oss på en stooor äng utanför anläggningen. Slog upp vårt skitsnygga tält, och begav oss sen mot Saloonen. Vi lyckades ju komma fem minuter innan stängning, så det var bara in och vända som gällde. Attans...
Lördagen ägnade vi åt att glida runt inne på anläggningen, kolla in en massa olika shower, och bli grillade i den strålande solen. Gissa om jag är uppbränd nu... *s* Ont gör det också vill jag lova!
På kvällen skulle vi parta lite med hans kompisar som varit där sen i onsdags. Först fick vi inte tag på dom eftersom alla telefoner var döda, och sen hade de sprifit ut sig på alla möjliga ställen... När vi väl fick tag i dom satt de mest och spelade gitarr och hade allsång. Mysigt, men alldeles för mycket knott och alldeles för tråkiga låtar för min smak... Så vi gav oss av ensamma till Kates Palace och lyssnade på något liveband som spelade. En kort sväng till Saloonen, men där var det så hatisk stämning. Alla slogs och blev utslänga typ... *s* Dessutom kände vi oss båda lite avslagna och trötta. Bara att lägga sig och sova då. :)
Okej, kvällen kunde väl varit roligare, men nu vet man till nästa gång hur man ska kunna pigga upp stämningen lite. Se till att ha massa folk att festa med framför allt. Ju fler desto roligare heter det ju! :)

Idag vaknade vi vid nio, och kände oss ganska utvilade. Ja, åtminstone jag. :) Missade frukostbuffén, så vi begav oss till campingbutiken och köpte lite frukost där. Plocka ner tältet, bada och sen började vi ta oss hem. Tompa fick köra, vilket var hemskt skönt! :)
Det var underbart att få se Kelly igen! Som jag har saknat henne dom här dagarna! Tog med mig henne och Martin till Oknö och badade lite, sen bjöd Martin på mat från pizzerian. Tack! :)

Nu sitter jag här med brännskadade armar, lyssnar på musik på spotify och funderar på att installera webcamen jag lånade av min syster. Yes. Hörs i morgon helt enkelt! :)
Puss på er, och njut av bilderna! ;)

Alla mosade insekter på framrutan fick bli orsak att utnyttja Tompas arbetsvilja. ;)
Sen fick han resa tält också. :P

Grannarnas tält. Måste ju ha blivit tvugna att sitta och sova!
:)
Good morning cowboy! :)
Indianshow. Mycket sövande, även om fjäderdräkterna var något underhållande. *s*
Mexicanoshow. Supersnygga, superglada och superduktiga. :)
Westernshowen. Massa stunts, och poff så var alla döda på slutet! *hrm*
Vi åkte tåg, och blev RÅNADE! *gah* ;)
Snyggaste hatten! Tänkte faktiskt köpa en, men det fick bli...... en sån här pärla istället! :)
Massa indianprylar. Jag är ju helsåld på allt sånt där!
Stooor bisonoxe. :)Översikt på Kates palace.
Allsång. :)
I brist på vettiga saker att göra... *s* :)
Cancan-show på Saloonen. Såg inte mycket, men bra lät det. ;)

Inga kommentarer: