måndag 15 juni 2009

Finbesök.

Godkväll alla!
Vilket fint väder det var idag på förmiddagen! Funderade på att åka ut till stranden, men kom på att det blåste en del... Så nej, vi skippade det. Körde Kelly till mamsen en sväng medan jag åkte till Jönssons och handlade blommor. Tänk er vilket paradis för en liten dam som Kelly att få springa runt i trånga gångar bland blommor och blad. Nej tack, så hon fick stanna kvar hos mormor. :)
Handlade in en massa jättefina blommor som jag planterade ner i lådorna medan Kellan sov middag. Nu är balkongen riktigt mysig också, me like! :)

Belinda och Sofie kom hit en sväng med Wilma vid tre. Hade inget att bjuda på, ogästvänlig som jag är, så det fick bli att sitta och prata skit i soffan istället. *s* Trevligt var det i alla fall, och nu fick de ju äntligen se hur vi bor. :)

Dagens värsta: Martin ringde innan han slutade och berättade att Gerd från bostäder hade ringt. De hade skickat hans hyresavi till inkasso för att han inte betalat. Kruxet var ju bara att Tore (en annan anställd på bostäder) hade sagt åt honom att det räckte gott och väl om han betalade hyran innan inflyttningsdagen, vilket är i morgon. Så, han skulle minsann vänta tills han fick hem räkningen från inkasso, betala och sen vänta ytterligare tills de hade betalningen registrerad hos sig innan han får nycklarna.
Jag blev totalt vansinnig, och mejlade Tore pronto. Kollade mejlen nu ikväll, och då hade jag fått svar. Martin kunde lugnt komma och betala hyran i morgon så löser det sig. Cecilia fixar allt! ;D

Tog en skön promenad nu ikväll. Behövdes efter att ha käkat alldeles för mycket pizza. Fyy, så oförskämt onyttig jag börjar bli nu. Tyckte iofs att jag behövde det idag. Känner mig som en stor luftballong och har haft en jävla mensvärk idag. Hua... Nåja, den är väl borta tills i morgon om jag känner mig själv rätt.
Jobbar hela dagen i morgon, så då hoppas vi på kallt och blåsigt väder. ;) Det blir så mycket lättare att jobba om man vet om att alla har det tråkigt i vädret och inte har nåt bättre för sig än att handla skinka. Då går ju tiden så mycket fortare också. *s*
Nåja, dags att sova.
Puss på er!

Inga kommentarer: