lördag 6 juni 2009

Nationaldagen.

Jahapp, grattis Sverige eller vad? Har aldrig riktigt förstått mig på nationaldagar...
Hade verkligen kul igår, och för en gångs skull (ja, för det händer väldigt sällan) råkade jag dricka något för mycket. Mådde åtminstone relativt bra, eller... nä, jag mådde faktiskt ganska dåligt när jag vaknade... *s*
Gick till Vitan, som tydligen hade nyöppning med nya ägare... 100 spänn i inträde för att stå och skaka rumpa på ett tomt dansgolv. De kommer konka om bara några veckor om de inte inser att det inte funkar med inträde alls i en sån här liten håla... Nåja, vi hade himla roligt i alla fall. :) Lägger ut bilderna senare!

Så tillbaka till morgonen. Det var riktigt härligt att vakna upp med huvudvärk och med en känsla av att hela världen snurrar, när Kelly klättrar upp i sängen, sätter sig med rumpan i mitt ansikte och börjar spela elpiano för full volym. Haha! Ja, då vet man att man lever... *s*
Fick ett samtal om att jag blev tvungen att följa med till stranden, och jag var inte svår så. ;) Så, efter att ha lagat mat till prinsessan, fått i henne den och lagt henne för sin powernap, bestämde jag mig för att plocka ihop mina grejer och åka iväg.
MEN då blev mr Martin jättesur och sa att jag minsann fick vara tillbaka om en timme för att han skulle iväg. Jaha, hur var det med rättvisan då?!
Igår stack han ju iväg som ett skott för någon jävla fotbollsmatch, och lämnade mig vind för våg att klara mig bäst jag ville med eller utan barnvakt. Satt ju fast här till klockan halv åtta innan jag kom iväg, men det bryr inte han sig ett jävla skit om. Nej, för allt ska ju handla om att han kommer iväg på sina grejer i tid. Det vore ju hemskt att behöva vara hemma med Kelly en timme längre än vad han hade tänkt. Och då skulle han ändå bara till K... Han hade väl inte försvunnit därifrån på en timme, eller?!
Nej, jag var så arg så det kokade i mig... Dock har det lugnat sig nu, och jag har tänkt åka tillbaka ut till Oknö med Kellan. Leka lite i solen och bara mysa. :) Sen bär det väl hem till mina kära päron för lite mat och umgänge. Blir en lugn och skön dag.
Återkommer ikväll med uppdatering och bilder!
Puss på er

Inga kommentarer: