onsdag 3 juni 2009

Sicken blöt dag...

Hej på er!
Det har varit skitskumt väder hela dagen... Hoppas ju på lite bättre väder (ja, åtminstone uppehåll) framåt kvällen så jag kan gå ut en sväng. Tror inte Martin ska iväg, så nu får jag verkligen passa på! :)

Hade en trevlig förmiddag. Tillbringade den största delen i sängen iofs, men det var mycket behagligt. Och med regnet som smattrade på fönsterbläcket kunde det ju inte bli mycket bättre. :)
Hämtade upp prinsessan vid två, och drog till affären för att fylla på matförrådet. Nu har vi så mycket mat (okej, det var väl en rejäl överdrift...) så jag vet inte riktigt vad jag ska laga ikväll. Fick ett tips om pasta med carbonara, så jag tror det får bli så. Smarrigt! :)

Ah, jag hoppas verkligen att jag kan lösa det och bli ledig sista helgen i juni. Är medbjuden till High Chaparall (stavning?!), och det vill jag verkligen inte missa! En hel helg med party och annat trevligt. :)
Vill ju åka till Liseberg i sommar också, men måste ju anpassa mig efter när de andra kan. Har bestämt mig för att det ska bli en innehållsrik och minnesvärd sommar, för jag brukar ju aldrig komma nånstans annars... *s*

Kelly sitter i mitt knä och kommenterar allt jag gör. Pekar på skärmen och försöker skriva lite. Men icke. ;)
Bjuder på sommarens stora partyplåga så hörs vi gott folk!
Puss!


1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hej! Har följt dion blogg ett tag nu =) Trevlig läsning =9 Men det som slog mig nu är att det verkar som att du alltid får vänta för att se om Maritn ska ut eller inte. Då som först kan du planera. Låt han anpassa sig lite och planera du först så får han bara finna sig i det =)