tisdag 9 juni 2009

Stelkrampssprutan...

Hej på er!
Jag vill bara börja med att säga att jag har haft en riktigt bra dag. Tack och lov, för en deppdag till hade tagit kål på mig! *s* Nu kommer jag åtminstone hålla mig sysselsatt till nästa vecka, så det känns toppen. :)

Anonymisarna: Nej då, tog inte illa upp! Förstår precis vad du menar, och jag jobbar stenhårt på att hålla tyst istället för att gapa och skrika. Ofta funkar det jättebra, och jag går istället undan och muttrar för mig själv, men ibland bara brister det. Det beror helt och hållet på mitt humör. Skulle nog behöva gå i aggressionsterapi eller nåt. *asg*

Och till den andra; Du lät kusligt lik min mamma, men om inte, tackar jag för uppmuntrandet. Hållar alla tummar jag har för att jag kommer in på högskolan! Är övertygad om att livet kommer bli mycket bättre då. :)

Kelly var hos Bibbi mellan nio och ett, och under tiden sysselsatte jag mig för fullt. Gjorde fyllningarna till smörgåstårtorna och massa annat tidsfördrivande. Tiden går fort när man har roligt. :)
Hämtade lillbruttan, och begav mig till banken en sväng innan vi skulle infinna oss hos Anne-Maj för stelkrampssprutan. Tog mitt förnuft tillfånga och bokade in en vaccination, OM jag fick ett rent stelkrampsvaccin, och inte det där hopblandade stelkramp/difteri. No problemas, men vi fick betala 105 kronor...
Kelly var superduktig, och skrek bara lite på slutet av vaccindosen. *stolt*
Sedan hem och gjorde smörgåstårtorna klara. Bara garneringen som ska göras i morgon.

I morgon tar min kära syster studenten. :) Ska nog gå och kika lite på stipendieutdelningarna i kyrkan vid halv tolv, sen hämta Kelly vid ett-halv två, och så är det utspring från gymnasiet vid halv tre.
Hem till mina päron för studentkalas och sen lär väl den dagen sluta bra. :)
Torsdag ska jag och Kelly träffa Charlotte, så även den dagen lär gå fort.
Fredag är det jobb hela långa dagen, och lördagen likaså.
På söndag har vi planerat att åka in och handla på IKEA om vi inte tar det på måndag och åker bort till klosterruinen på medeltidsgrej. Kan vara kul det också. :)
Alltså- hela veckan kommer springa iväg. I like!

Nu sitter och jag kollar filmklipp och lyssnar på disneysånger på youtube, och det tänker jag fortsätta med tills Desperate Housewives börjar vid nio.
Take care!
Ciao

Inga kommentarer: