onsdag 22 juli 2009

Baby, I'm burning!

Godkväll!
Sitter med nyduschat hår, musik och massa tankar som trängs innanför pannbenet. Kelly är hos Martin, och jag har haft en alldeles jättebra dag. :) Nöjd.
Jag fick sova till nio idag! :D Masade mig upp och började fixa lite här hemma. Det är som vanligt på mina lediga dagar - man tänker att man ska hinna ut och leka massor med Kelly, men fastnar med disk, tvätt eller annat kul... *s*
Nåja, vi hann med en sväng till Netto och köpte smulpaj och vaniljsås inför träffen med Martina. :) Hon dök upp innan halv två, och då satt vi bara på balkongen och åt, pratade massa tjejsnack o lyssnade på bra musik. :) När Kellan vaknat tog vi oss ut i det fina *harkel* vädret. En sväng bort till Skorondellen och inhandlade mig en roooosa tunika. :) Provade ett par underbara skor! Rosa också såklart! *s* Sen när är jag så besatt av just rosa?! Något att fundera på i några dagar kanske...

Jag har bestämt mig (kommer inte ihåg alls om jag skrivit det förut!) för att tatuera in en av Michael Jacksons låtar (ja, inte hela såklart, bara en del) på skulderbladet. Står och stampar lite mellan två texter, men det lutar nog mot den här:

There's A Place In
Your Heart
And I Know That It Is Love
And This Place Could
Be Much
Brighter Than Tomorrow
And If You Really Try
You'll Find There's No Need
To Cry
In This Place You'll Feel
There's No Hurt Or Sorrow

Visst är den fin!
I morgon är det back to work som gäller. Känns väl lite bitterljuvt sådär. Ska ju jobba med Madde, men långa dagar är så dryga! *suckar* Nåja, det går väl snabbt förhoppningsvis. :)

Jag har hållt på och ta mina mått i flera år nu. Bättre än att hetsa upp sig över att vågen har lagt på några kilon på bara ett par dagar. Med måttband får man det svart på vitt. :)
Jag har liksom känt att jag gått på mig på sista tiden, och plockade fram måttbandet. Det visade sig vara tvärt om, och idag ligger jag på samma vikt och samma mått (bortsett från +1 cm på rumpa o höfter) som för tre år sen. Inte illa gott folk! ;)

Nähepp, jag fattar inte att det tar sån tid för mig att få ihop ett inlägg! Kanske beror på alla folk jag måste prata med på msn. *s* Dags att sätta punkt och försöka ta mig härifrån nu i alla fall, så jag orkar upp i morgon.
Puss på er!

Inga kommentarer: