onsdag 8 juli 2009

Besök på Lammet.

Hej på er!
Idag har vi varit och besökt Lammet - dagiset där Kelly ska få vara i två veckor fr.o.m. nästa vecka och två veckor framöver, innan Martin går på semester. Var jättetrevlig personal och så är det ju så himla fin omgivning!
Det tog ett litet tag, men när hon väl vant sig var det nästan omöjligt att få med henne hem. :)

Sötfia! <3
Det ska börjas i tid. ;)Konstapel Knas. :)

Igårkväll var Martina och Belinda här på besök. Drack massor av saft och smaskade kladdkaka på balkongen. Mycket trevligt. :) De lämnade mig vid elva, vilket var ganska lagom eftersom jag var supertrött. *s*
Ska ha lite tjejkväll ikväll igen, men med tanke på att jag enligt Mönsterås har alkoholproblem (asg!) så är det väl inte värt att nämna att vi ska dricka lite. *ts* Visst blir man trött på alla trångsynta människor som saknar tillräckligt med spänning i sina liv så de bara måste prata och fantisera ihop rykten om andra. Hata Mönsterås...

Kelly ska sova hos Martin inatt och fram till fredag. Nästa vecka ska vi öka på det lite så vi kan börja försöka med hela veckor snart. Jag måste dock påpeka att det var varit fullkomligt underbart att få spendera så mycket tid med Kelly som jag gjort nu i några dagar! Vi har verkligen haft det mysigt. <3 Cyklade ut en sväng till Oknö igår så hon fick bada lite. Gud så varmt det var i vattnet! Trodde verkligen att det skulle vara kallt... Men tyvärr hade jag ju lämnat mina egna badkläder hemma så det blev bara fotdopp. *s* Plötsligt blev himla kolsvart och det började mullra, så då var det bara att slänga på henne kläder och cykla tillbaka hem. Jäkla väder!

Har planerat in en träff med Jennie idag, men har inte hört något av henne än. Hm... Vet ju att hon jobbar till två, så jag får väl ta och messa henne. Vore ju så himla kul eftersom det var grymt länge sen... Jag satt och räknade lite på mina kommande utgifter, och kom underfund med att hela min julilön kommer gå åt till juniräkningarna. Alltså: inga pengar över till mat ens en gång. Det får bli att gå på diet nu då. Vore ju ett gyllene tillfälle. *asg* Men Kelly då? Hon kan ju inte leva på vatten och bröd! Jag blir helt knäckt alltså... Jag förstår inte hur de tänker, de där socmänniskorna. Ska man veta om i förväg att det ska ta slut i förhållandet, och börja spara i god tid så man klarar sig?! Jag förstår inte vad det spelar för roll vad jag hade för inkomst för tre månader sen när jag är nästan helt pank nu. Okej om jag fick en lön på 60 000 då, men det är ju bara rena fantasier... Nåja. Allt löser sig om man kämpar. Men jag hade verkligen velat åka nånstans i sommar. Jag och Martina hade planerat in en Göteborgsresa med Liseberg och party, men hur många tusenlappar behöver man inte för en sån resa!? Nej, nu ska jag sluta vara så negativ. Känner mig söt idag åtminstone, i mitt fina blomspänne från H&M. :) Dags att äta något, och sen försöka få tag på Jennie.
Puss hej!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, du är söt i dit blomsterspänne :) Och ja, mönsterås suger, finns ju en anledning till att man flyttade utsocknes ;)

galem sa...

mönsterås är nog fan samhället där det är mest skitsnack! Bry dig inte om att lyssna på rykten, du vet ju om sanningen själv :)
gör som jag, FLYTTA därifrån :)

Ha en bra dag!

Anonym sa...

NEJ flytta inte härifrån....gör som du gör....håna åt de hehehe...det gör jag:P det är så roligt med efterblivna och trångsynta människor...GOSH!! det finns inget roligare än att skratta åt de...That´s my hobby you know:P jag menar, de som går runt och pratar skit det är ju inte mina vänner, för de skulle aldrig göra så mot mig och de som pratar skit och hittar på saker om en, de har man heller inget att göra med...jag menar de umgås man ju inte med:P fattaru:P..det här är en vanlig dilemma på flera ställen än i mönsterås och samma problem finns nog överallt och över hela världen, mer eller mindre.man kan inte ändra på andra men man kan ändra på sig själv, att inte bli sådan som de..;-) kom ihåg va GRYNET sa; TA INGEN SKIT! PEACE!

Anonym sa...

Tycker inte att du ska lägga ut sådana bilder av din dotter på nätet. Högst olämpligt med tanke på hur de kan användas av sjuka personer.