tisdag 21 juli 2009

En tuff dag för en tuff brud.

Hej på er!
Gud så kass jag har blivit på att blogga! Skärpning Cecilia!
Har jobbat hela dan idag. Det gick verkligen jättesegt måste jag erkänna. Sov rätt lite inatt, så att orka med att vara trevlig och hurtig på jobbet en hel dag kändes motigare än väntat. :P

Både gårdagens och dagens timmar på jobbet har bara sprungit förbi. Fattar inte hur det kunnat gå så fort! :O Har varit massor av småplock konstant, och det är ju verkligen en tidsätare!
Var helt slutkörd när jag kom hem idag! Mamma hade varit och hämtat Kelly på dagis vid två för att få umgås lite med henne. De hade inte återvänt med henne, så jag passade på att lägga mig och bara ligga i sängen. Mycket skönt! :)

Dåliga ovanor ska man undvika så långt det går. Jag känner mig skitdålig som skaffar på mig så dåliga ovanor såhär! Har jag klarat mig i 21 år, ska jag nog fan klara mig resten av livet med. Får bara huvudvärk och dåligt samvete. Vad skulle min mamma säga!! ;D *mammas flicka*

Jennie: Nej, vi var inte helt nakna. ;) Vilken fantasi du har flicka lilla! :D

A freak like me just needs infinity. Ja, precis så. Hade hur mycket som helst att skriva om när jag började, men har hållt på med så mycket annat nu så jag har glömt hälften. Blir väl bäst om jag slutar då, och fortsätter om nåt intressant dyker upp. ;)
I morgon är jag ledig btw. Ska se till att träffa Martina för lite fika, promenad och tjejsnack. :D
Hörs i morgon loosers!
Puss

1 kommentar:

Mamma sa...

Vad är det för dålig ovana du lagt dig till med? Lägg av med det genast olydiga unge!!