söndag 19 juli 2009

Två galna kvällar i Karlshamn & Kalmar!

Hej på er!
Som jag skrev tidigare så hade jag ju skrivit ihop ett jättelångt inlägg om min helg. Får försöka mig på att lappa ihop så mycket av det som jag kommer ihåg. Ja, av det jag skrev alltså... Den här helgen tänker jag inte glömma på mycket mycket länge. ;)

Jobbade ju heldag i torsdags. Under dagen pratade Sanna o Madde om att de skulle åka på Östersjöfestivalen i Karlshamn på fredagen. Klart jag blev avundsjuk! Så jag kollade läget med sommarjobbarna, och fixade en ersättare till min jobblördag. Så blev det spikat - jag skulle följa med! :D
Vi skulle åka dit med Madde, bo hos Sannas kusin i Asarum och sen åka hem med en kompis till Sanna. Perfekt! Så det var bara att åka hem och fixa med det som skulle packas med.
På fredagen åkte vi från Mönsterås efter ett. Hem till Madde i Ålem och plockade in lite grejer i bilen, och sen vidare iväg mot Karlshamn. Vi var framme innan fyra, slängde in vår packning hos kussen och då vidare in till stan och festivalen.
Det var kanonväder och massor med folk, så vi minglade för kung och fosterland. :) Tiden går ju som bekant fort när man har roligt, så vi missade karnevalståget... Istället åkte vi hem till kusinen Peter och gjorde oss färdiga för utekväll. Hans kompis Lasse dök upp och höll oss sällskap under kvällen. En rolig typ det där! ;)
Vi höll till ute på stan och i ett av öltälten under kvällen, men vips så började det ju regna. Finns ingen värre stämningsdödare, så vi åkte hemåt istället.

På lördagförmiddagen ringde det på dörren, och Lasse kom instövlandes med en massa mat. Tillsammans med Peter fixade de värsta hotellfrukosten till mig och Sanna! Snacka om att jag var mätt! *s*
Vi mötte upp Sannas kompis vid McDonalds efter ett, och åkte hem mot Mönsterås igen. Vädret var så himla tråkigt, så vi kände inte för att stanna kvar- istället valde vi att ta en utekväll i Kalmar istället.
Vid halv åtta på kvällen kom Sannas kompis Björn och hämtade upp henne, mig och Martina och tog oss in till förfesten i Kalmar. Massa trevligt folk, även om det egentligen var vi brudar som piffade upp stämningen borta i soffhörnet. ;)
Vi hamnade på Harrys, dansade oss varma på dansgolvet, och begav oss efter stängning ner till Kattrumpan för att bada. Ja, ni läste rätt. Jag antar att det var jag själv som kom med den briljanta idén om ett nattbad. *s* Skönt var det i alla fall. ;)

Idag kom Martin hem till mig med Kelly innan två. Vi tog oss en promenad till Netto för att handla lite onyttigt inför kvällen- har planerat in en filmkväll. :)
Kelly var så glad att få komma hem hit igen, busade med katten tills de nästan stupade. <3>
Ska kolla in någon film om Anna Nicole Smith vid nio, så jag bjuder på lite bilder från min galna helg. Tack brudar för den bästa helgen på bra länge! :D
Puss puss

En glad Cecilia...
... en ännu gladare Madde...
... och en söt Sanna på väg mot Karlshamn. :)
I öltältet på stan. Lasse fixade rosor av en liten kille. ;)
Sanna och Pappa vet... :P
Lasse, Sanna och Madde på stan. :)
Förfest i Kalmar på lördagen. :)
Folket. Faste festen höll till i soffan där vi satt såklart. ;)
Magnus. Det var hos honom festen höll till.
Martina och Magnus. ;)
Sanna och Peter.
Nattbadet! ;D

1 kommentar:

kultjej sa...

Är ni heeeelt nakna eller? :P