torsdag 9 juli 2009

YES!! :D

Igår och idag har det verkligen varit rena rama Balder i mitt huvud. Trött som ett as när jag vaknade igår, men tog mig glatt (ja, okej då, jag masade mig likt en levande död) till jobbet. Tog väl ett par timmar innan jag vaknade, men efter förmiddagsfikat var jag människa igen. :)
Plötsligt slog det mig i bakhuvudet, det där skitsnacket. Varför måste man prata så mycket skit? Häromdagen brydde jag mig verkligen inte, men igår kändes det verkligen hemskt. Tar väl extra illa vid mig bara för att jag är så låg nu som det är...

Blev världens liv igårkväll också. Var livrädd för att blanda mig i något, men lyckades glida ur det lite snyggt. Hatar att hamna i kläm!!

Idag har det gått segt på jobbet. Slutade vid fem, och då mötte Martin och Kelly upp mig och vi gav os hem till mig och käkade spaghetti och köttfärssås (fusksåsen på burk fick det bli idag... *s*)
Nu sover Kelly, och jag sitter här och smaskar popcorn och lyssnar på Mariah Carey. Hon är ju så oförskämt bra!

Jag har bestämt mig. Fr.om. måndag ska jag skippa allt som onyttigheter innebär. Börjar gå åt helt fel håll, och jag vet ju själv hur jag blir om jag råkar gå på mig något kilo eller två. Helt hysterisk och vägrar se mig i spegeln... Så nej tack. Bättre att göra nåt åt det med detsamma. :) Viktväktarna kanske? Eller helt enkelt bara käka sallad i några veckor och springa några varv runt Mönsterås på kvällarna. *asg* Undrar vad folk hade sagt! Jag som verkligen aldrig springer... Hm... Förr gjorde jag det ofta, men vägrar liksom visa mig inför folk i running action. *s* Får bli spåret hädanefter då, så behöver man ju bara tas med andra springande galningar. Haha!

Jag stod och funderade massor på tatueringar idag. Såg en tjej i tidningen som tatuerat in en massa av Michael Jacksons låtar över revbenen. Då kom jag på att, ja! Jag ska göra något liknande. Hitta en låttext som passar (vilket kommer bli skitsvårt, eftersom de allra flesta av hans låtar har bra budskap!), och tatuera in det på underarmen. Kommer bli så fint! :)
Är nästan lite förvånad själv över att jag inte skrivit mer om honom i min blogg nu efter allt snack i tidningarna. Han har ju följt mig i många år, och jag bara älskar hans musik!
R.I.P.

En toppensak som hände idag: JAG HAR KOMMIT IN PÅ HÖGSKOLAN! Yes!! Nu är min höst räddad. Jag som varit så orolig. *pustar ut* Hade jag fått ett negativt besked hade jag legat pall på soffan och tjutit hela helgen tror jag. Hade inte klarat ännu ett nederlag, så tack HIK! :D

Dags att tvätta bort sminket och lägga en ansiktsmask. *s*
Ska jobba i morgon 8-14.15. Sen är jag ledig hela söndagen. Ska bli skönt. :)
Puss hej!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej adda smakk_2@hotmail.com ang. modelljobb

Ida sa...

Grattis till högskolan! Vad roligt! :)