måndag 17 augusti 2009

Återförening.

Hej på er!
Idag har varit en relativt lugn och skön dag. Kelly vaknade vid halv sju, men jag låg kvar i sängen till halv tio(!). Helt otroligt att hon inte kom in och skrek på mig tidigare! Och oroa er inte. När jag plockar upp henne sätter jag på teven, ger henne en flaska välling och plockar bort allt som möjligen skulle kunna skada henne. Därefter kan jag lugnt lägga mig i sängen igen, och hon kommer in lite då och då och tittar till mig. :)

Tog en cykeltur hem till mamma och pappa och spanade in förändringen på framsidan. Blev verkligen ett lyft när pappa hade sågat bort så mycket fula barrväxter! Nu såg man ju faktiskt huset och gången till ytterdörren. *fnissar*
Cyklade hem framåt tolv och slängde prinsessan i säng. Mamma följde med och fikade lite kex och te. :)
Efter Kelly hade vaknat ringde jag Emma. Det var ju många många månader sen vi träffades, så vi tyckte det var dags för en återföreningsträff. :)
Ringde några viktiga samtal till skatteverket och f-kassan innan vi åkte iväg. Fick veta att Martin stått folkbokförd på sin nya adress sen i början av juli, så jag kan inte fatta varför jag fick hem det där kompletteringsbrevet av f-kassan i mitten av månaden. *hm*
Nåja, så jag ringde f-kassan direkt efter och bad dom skynda på mitt bostadsbidrag. Jag kommer inte klara mig ekonomiskt länge till om jag inte får dom pengarna... Hon lovade att skriva en notering om att jag hade kollat upp om Martins adress, och sa att jag förhoppningsvis strax skulle få ett beslut hemskickat. Det hoppas jag verkligen, för jag tänker vara en gigantisk nagel i ögat på dom tills jag får mina pengar! *s*

Därefter cyklade vi hem till Emma. Så stor Ella har blivit! Nu gick hon jättebra, något hon inte gjorde sist vi sågs (och det säger ju lite). Fikade kaffe och bullar, och pratade massa strunt. Mycket trevligt! :)
Vi tog en sväng förbi affären och handlade kattmat. Kelly fick gå med en egen liten kundvagn, och idag var hon jätteduktig! Börnade runt hyllorna som en liten galning, men följde mig och rev inte ner något. Det var heller inget oplanerat som hamnat i vagnen under vår korta vistelse där. *fnissar*
Lagade nudlar med wokgrönsaker och köttbullar när vi kom hem. Ja, jag vet att det låter lite mysko, men är faktiskt himla gott. :)

I morgon är det jobbet som gäller. Känner mig inte det minsta motiverad, men a man's gotta do what a man's gotta do... Får tänka positivt, Kelly ska ju äntligen få komma tillbaka till Bibbi. Är ju många veckor sen hon var där sist. Hoppas inte hon blir ledsen när jag går till jobbet bara...
Tror inte jag har så mycket annat att skriva om just idag. *tänker efter* Nä, så jag lägger ner. Hörs i morgon gott folk! :)
Pussas

4 kommentarer:

Tiagirl sa...

Bibbi? *tänker så det knakar* Är det någon äldre(ja nu borde hon ju va det isf)? Undra om inte Fians dagmamma hette så men det var ju *svimmar vid den här bakåträkningen* 1996!!! Jösses.
Hon bodde iaf i det området, lägenheterna ja, bakom du och M bodde, vid pizzerian.

Anonym sa...

Menar du på allvar att du lämnar en 1,5-åring själv utan tillsyn i 3 timmar?????????
Jag vet inte vad jag ska säga, det är ju fruktansvärt!

Anonym sa...

Åhhh för hur många lämnar inte barnen ensamma ett tag... Jag gör det.. Nu är min lite äldre men men... Man hör väl för fan vad dom gör i en liten lägenhet. och gör DU inte det är det nog du som inte ska ha barn... SUCK!!!

kultjej sa...

Hua, att du vågar! Fast hon kanske inte e lika busig som Theo. Han skulle inte gå att lämna sådär. Även om jag skulle ligga i sängen skulle jag springa upp efter en halv minut. Jag skulle inte få någon ro alls.