tisdag 11 augusti 2009

Besök.

Godkväll!
Jag har haft Lina på besök hela kvällen. Varit mycket trevligt. :) Jag bjöd ju på middag, och gud så gott det var! *kurr i magen*
Vi bakade kladdkaka som planerat, och smällde i oss en halva var. Haha! Så mycket som jag ätit idag har jag nog inte ätit på flera veckor! Kan vara bra med en enstaka sån dag ibland också. ;) Har gått ner nästan fem kilo sen jag och Martin gjorde slut. Det är visserligen skitbra, men tycker det börjar bli jobbigt med kläder nu. Allt är ju för stort!
Nåja, får väl helt enkelt köpa nya kläder, för upp i vikt tänker jag då inte gå. *s*

Vi tog en långpromenad med Kelly runt köpingen också, och när vi kom tillbaka hem slängde jag henne i säng (ja, Kelly alltså...). Sen satte vi oss på balkongen med varsin kopp te och resten av kladdkakan. *fnissar* Alltid lika trevligt att träffas Lina!

En gammal bild sen vi var i Kalmar någon gång under våren. (ja, då var den kanske inte så gammal... *s*)

Lämnar Kelly hos Martin i morgon eftermiddag. Ska bli helt underbart med några dagar för mig själv! Jag älskar Kelly mest av allt, men hon går mig på nerverna ibland. Nu är hon ju så trotsig också, så man blir ju helt gaaalen! Behöver ladda batterierna och känna att jag längtar efter henne lite nu. :) På så sätt blir man ju en så mycket bättre förälder, tycker jag.

Nu är det snart dags att sova. Ska väl kolla face innan bara. *s*
Godnatt!

1 kommentar:

lina sa...

hmm. tror det är minst ett år. var min gamla "frisyr" nämligen =)