måndag 24 augusti 2009

Efter sömn kommer solsken.

Hej!
Jag passade på att lägga mig på soffan när Kelly hade somnat. Däckade, och vaknade upp igen, nästan två timmar senare. Nu känns livet betydligt lättare, och jag försöker bara tänka positivt. Har så mycket att glädjas över just nu, och om en vecka börjar mitt nya liv som student. Längtar verkligen!

Jag ringde Kellys dagmamma igår, och sa att Kelly inte kommer idag. Hon hade blivit magsjuk...! :O Hade legat på lasarettet hela natten och halva dagen, och var inte alls pigg. Fy så jobbigt det känns! Hade vi vetat att det var magsjuka Kelly hade åkt på så hade vi ju aldrig skickat iväg henne i torsdags!
Hon har legat dålig länge nu, prinsessan. Spydde ju första gången i onsdags kväll, men så var det lugnt ett par dagar. Trodde det värsta var över, men så började hon kräkas igårkväll igen. Martina skulle kommit hit och pratat lite på kvällen, men fick meddela henne att det inte gick. Mamma och Therese ligger också sjuka idag, så det är tydligen smittsamt. Bara att hålla sig inne, även om det känns svårt med det underbara vädret! Jag hoppas på att jag slipper bli sjuk i alla fall, men det verkar ju inte så. De andra har ju blivit sjuka så kort tid efter att ha träffat henne, men jag är fortfarande pigg. Peppar peppar...

Jag tänkte faktiskt vara lite huslig och baka bröd nu i eftermiddag. Funderar starkt på att köpa en pizza, både jag och Kelly behöver piggas upp lite känner jag.
Nåja, tänkte bara uppdatera lite om läget här hemma. Blev ju ett ganska kort inlägg sist. *s*
Ha en fin dag!
Puss

Inga kommentarer: