lördag 8 augusti 2009

Full fräs!

Hej på er!
Har precis kommit hem från jobbet, o tänkte passa på att blogga lite innan jag drar vidare mot resten av dagen. Ska strax hem till mina föräldrar med lite grejer till Kelly. Måste hinna umgås lite med henne också innan jag drar in till Kalmar. Tar en buss som går vi sex, så jag har mycket att hinna med. *s* Måste ta med min relativt nyinköpta klänning så jag kan lägga upp den också, så man blir extra fin ikväll. ;)

Det gick fint på jobbet! Så nu är min sista dag avverkad. Ledig i tre veckor innan skolan börjar, och det ska bli underbart! Hoppas bara på att det vackra vädret håller i sig resten av augusti bara...
Dessutom ska det bli skönt att börja kunna ta tag i saker man inte haft tid med när man jobbat. Ringa f-kassan på måndag, kolla upp om studiemedel, ringa och skälla på Nalle Puh-klubben som, trots att jag ringt och sagt upp mitt medlemsskap, fortsätter skicka paket. *muttrar*

Jag sov som en gris inatt, och vaknade till kvart över åtta. Då sov Kelly fortfarande (vilket är väldigt sällsynt!), och vi låg kvar i sängen båda två (ja, hon i sin och jag i min...) till kvart i nio innan vi båda tyckte det var dags att gå upp.

Nope, dags att sätta lite fart. Tar bilen till mamsen så jag sparar lite tid. Måste vara tillbaka här hemma vid fem så jag hinner duscha och göra mig klar. Blir nog att träffa Sanna och festa med henne ikväll. Martina kunde inte följa med, men det lär nog bli kul i alla fall. :) Mitt kära x lovade att betala hemresan åt mig så att jag kunde komma in överhuvudtaget. Det är bra att kunna hjälpas åt ibland. :)
Hörs i morgon, och då har jag förhoppningsvis många härliga bilder att visa er. :) Ha en toppenkväll oavsett om ni ska ut eller vara hemma!
Puss

Inga kommentarer: