onsdag 26 augusti 2009

Inget blir som man har tänkt sig...

Hej på er!
Idag har jag och Kelly varit ute och lekt lite på förmiddagen. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, så jag packade på henne regnkläder och så var vi redo för den blöta lekplatsen. :)
Nu sover hon, och jag bara tar det lugnt. Jag hade verkligen sett fram emot att få lämna henne till Martin och sen få njuta i nästan fyra lediga dagar. MEN så ringde Konsum, och nu ska jag jobba hela torsdag och fredag. Hinner varken handla, gå på köpingen eller ta sovmorgon... Jag får ju pengar i morgon, så jag hade planerat in en massa. Fy vilken ångest jag har för att jag är så jävla mesig! Tyckte dock det var en löjlig anledning att inte ställa upp, så jag sa ja ändå. *suckar djupt*
Jaja, på söndag får jag förhoppningsvis vila lite, så jag orkar med måndagen. Det kommer bli en väldigt tuff dag på alla sätt och vis, men inte på långa vägar lika tuff och jobbig som onsdagen. Usch, jag bävar!

Jag vet inte riktigt vad jag och Kellan ska hitta på nu i eftermiddag. Martin försökte få mig att ta henne ikväll också, så han kunde spela match, men det gick jag inte med på. Jag vill ju faktiskt kunna göra något annat när jag äntligen blir barnledig, så han får allt anpassa sig. Han ju trots allt varit barnledig så länge nu, så han kan gott ta henne utan att behöva åka iväg på annat. Samma sak i morgon, så skulle han på match igen, och på fredag ska han ut. Det innebär att han hade träffat sin dotter 2 av fem dagar på hans vecka, och det tycker jag inte är okej alls. Har man barn ska man också tänka som en förälder och prioritera, även om det i vissa fall känns tråkigt.

Dags att göra nytta.
Puss

Inga kommentarer: