söndag 16 augusti 2009

Min helg.

Hej på er!
Just nu sitter jag och käkar ostbågar i väntan på att få gå och hämta min lilla prinsessa. Ska bli skönt att få pussas och kramas med henne igen. Saknar henne verkligen!
Jag har haft en helt underbar helg, helt utan alkohol. Jätteskönt. :) I fredags blev det film och mys, sen upp och jobba på lördagen. Skulle ha börjat vid åtta egentligen, men Jeanette gick med på att byta så jag fick börja vid tio istället. Tack!
När jag kom hem däckade jag på sängen en stund. Blev ganska lite sömn under natten, och det kändes verkligen när jag jobbat klart.
Träffade sedan Lina och åkte för att handla mat till vår middag som vi skulle fixa. Blev färsbiffar med fetaost, klyftpotatis och hemgjord tzatziki. Det var längesen jag åt något så gott! Martina kom också, så vi hade det hur trevligt som helst. :) Avslutade kvällen med att titta på några avsnitt av Sally Santesson. Linas pappa hade fått tag i en hel box, och hade vi inte varit så trötta hade vi nog kunnat kolla igenom hela. Hon är helt klart den skönaste karaktären i världshistorien! *asg*

Martina och Lina. :)
Älskar deras badkar!!
Och så gjorde även Martina Martini. ;)

Idag sov jag LÄNGE. Har bara tagit det lugnt sen jag vaknade. Fixat lite med tvätt, disk och plockat i ordning lite inför Kellans hemkomst. Ska ta och gå förbi Belinda och Sofie innan jag går hem igen, och spana in deras nya lägenhet. :) Ska ev köra hem Emilia till Fliseryd sen också, det beror lite på när hon behöver åka.
Martin ska följa med hem och kolla på film sen. Det var längesen vi tog en filmkväll så jag hoppas det går några bra filmer. :)
Nej, nu är det väl dags att göra sig klar så jag kommer iväg någon gång. Kanske hörs senare ikväll, annars får ni vänta tills i morgon. ;)
Och just det! Här är de nya, fina kläderna som fyller upp Kellys gardeob. :)

Puss!

1 kommentar:

lina sa...

du är ju galen, badkarsbilderna var... ;) jag har också käkat ostbågar idag (alldeles för många)