fredag 7 augusti 2009

Stadsfesten, jobb o ledighet

Idag är jag på dåligt humör så nu tänker jag minsann förklara ett o annat för er bittra människor som inte gör annat än o gnälla under anonyma insändare. Jag lyckades inte smitta ner någon alls under min "kräksjuka". De som låg i största riskzonen blev åtminstone inte sjuka, och det är det viktigaste för mig. Orkar inte ens läsa era fördömande jävla kommentarer. *spyr på* Lämna mig ifred liksom! Som om inte detta kommer orsaka fler gnälliga ord... Whatever...

Idag har jag varit ledig från jobbet. Passade på att städa åt Doc så jag fick lite pengar. När Kelly vaknat ur sin skönhetssömn åkte vi ut till stranden med Therese. Jag hoppade i plurret, medan Kelly till största delen av visiten nöjde sig med att sitta och leka inne vid kanten. Det har verkligen varit outhärdligt varmt idag, så stranden var en självklarhet!

Jag blev skitless på min kära mormor idag, tills det visade sig bero på min mamma. De hade tydligen planerat in en kräftskiva, och inte bjudit mig bara för att jag hade Kelly hemma. Tack för den! Jag vet att jag inte är mormors favorit direkt, men de kunde ju åtminstone bjudit in mig när jag i samma veva hoppade in för att låna toaletten. Men nej då, ingen inbjudan där inte, så jag fick snällt sätta mig i bilen och åka hem. Det kom slutligen fram till att det var mamma som sagt åt henne att jag nog ändå inte kunde eftersom hon trodde jag hade annat planerat. Jovisst, jag hade andra planer för kvällen, men slutade ändå i att jag satt ensam hemma och tråkade. *suckar*
Det är dock väldigt skönt att bara ha fått en lugn och ledig dag från allt stim. Förhoppningsvis blir det en tripp till Kalmar i morgon kväll, beror lite på hur mycket pengar jag har kvar... Martin är inne i Kalmar och stannar kvar där över natten, vilket resulterar i att min syster får vara barnvakt de timmarna jag jobbar i morgon. Mycket barnvakteri i morgon, fast å andra sidan är det hans barnlediga helg, så han ska inte ha några såna krav på sig.

Sitter o tittar lite på Norbit på femman. Eddie Murphy är helt sjuk! Dock väldigt rolig... *s*
På måndag ska jag tatuera mig. :) Det gick ihop sig eftersom jag fick betala den när jag fått lön. Can't wait! :D

Åh! Mitt jävla skitsjälvförtroende börjar försvinna bort igen. Varför ska jag alltid reagera såhär! Älska dig själv, så gör alla andra det också!

Var hos barnmorskan igår och fixade recept på p-piller. Funderar allvarligt på att prova att sätta in en p-stav, men vet inte hur jag skulle reagera på det. Har ju provat ett antal piller innan jag hittade det här som har funkat skitbra. Tål inte vissa mängder av hormoner verkar det som, så det känns lite veligt. Nåja, jag börjar med piller, så får jag se om jag lyckas bestämma mig. :)
På kvällen efter jobbet åkte jag, Martin och Kelly in till Kalmar och kollade in stadsfesten. Såg en skymt av Anders Fernette innan vi drog till Larmtorget där det var betydligt mindre folk. Scotts och Highlights fick vi nöja oss med, eftersom vi lyckades missa alla stora artister. *svär* Lite bilder får ni här. :)

Tack Klara o Per för hörselskydden! :)
Okej, bortsett från hon i mitten var det en bra bild. :)
Don Martin himself
Highlights rockade loss på Larmtorget
Prinsessan var superduktig och minglade runt bland folket. <3

I morgon är min sista dag för den här sommaren (och kanske för alltid) på Konsum. Känns lite bitterljuvt måste jag säga, men den som lever får se. Tror inte ett ögonblick på att det nya schemat kommer funka, så jag hoppas på en och annan arbetsdag där nu under hösten. :)
Dags att sova strax, tänkte bara kolla in CSN och grejer så jag vet om jag har fått min ansökan beviljad. Kan vara en fördel om jag vet om det. *s*
Godnatt!

Inga kommentarer: