torsdag 3 september 2009

Update

Hej på er!
Förlåt i mängder för att jag varit så urkass på att skriva de senaste dagarna. Allt har varit så intensivt så jag har liksom inte haft orken att sätta mig och reflektera över dagarna.
Tisdagen var rätt okej i skolan, hela klassen (förskolan, fritidshem o alla inriktningar inom grundskolans tidigare år) blev indelade i nio grupper och sedan indelade i ytterligare fyra, som vi ska jobba tillsammans med under hösten vad jag förstod det som. Hoppas man lär känna lite mer folk då. :)
Igår stannade jag hemma. Mådde inget vidare alls, och hade tid hos läkaren igen. Idag dock, tog jag mig in för en samling i gruppen mellan 10.15 och 11.45. Började prata med en tjej från Blomstermåla också, Nathalie. Mycket trevlig tjej, och dessutom är det skönt att känna till någon mer som åker samma bussar. :)
I morgon har vi en studieförberedande föreläsning mellan 13-15, men jag åker med en tidigare buss för att möta upp mamsen och äta lunch med henne i Kalmar. Mys. :)

Jag är så trött så jag mår illa idag. Har haft sån fruktansvärd mensvärk nu ikväll, och kan knappt gå ut från toaletten innan jag måste springa in igen... Jag vet, inte så kul för er att veta, men det är väl meningen att man ska vara öppen och ärlig i en blogg? *s*

Bilderna från helgen... Jag vet att jag måste lägga ut dom! *gah* Får nästan lite ångest för att jag inte gjort det än, men... Den som väntar på nåt gott... ;)
Jag bokade min resa till Lund igår, så nu är det bara att hämta ut mina biljetter. :D Åker på torsdagen den 24 september, och åker hem igen på söndagen. Kommer bli så himla kul! Hoppas verkligen inte jag blir sjuk eller att något annat oförutsett händer, för jag får inga pengar tillbaka om jag inte åker... :S

Idag klippte jag Kellys lugg. Jag är verkligen ingen frisör, men det blev helt okej i alla fall. Nu ser man hennes vackra ansikte, utan att behöva stryka håret ur ansiktet på henne. :) Att det övriga håret på henne står åt alla håll och mer börjar likna en hockeyfrilla, bryr jag mig inte om. Det kommer växa ut och bli långt och fint, precis som jag vill att hon ska ha det. :) Det har hittills varit underbart att få ha henne hemma i veckan, och helgen ska jag försöka ägna åt henne så mycket det bara går! Nästa vecka får jag ju inte träffa henne lika mycket, så man får helt enkelt passa på.
Vi fick en uppgift i skolan idag; läsa en bok på 200 sidor om retorik för lärare, tills på måndag. Kruxet är att boken inte finns att köpa någonstans för tillfället, så de har lagt ut den på moodle (en studentwebplats där de lägger ut uppgifter etc.). Det innebär att jag ska sitta bänkad alla timmar Kelly sover under helgen, framför dataskärmen och läsa alla dessa sidor. Kommer verkligen inte bli glassigt, men vad gör man inte... *suckar* Har kollat upp lite litteratur till kursen nu ikväll, men måste ringa några samtal innan jag börjar beställa böcker. Fy så mycket det är att tänka på! Inte konstigt att man är helt slut i huvudet om kvällarna...
Jag har faktiskt börjat bli någorlunda duktig på att lägga mig relativt tidigt om kvällarna, och det är vad jag tänker göra nu. Har en känsla av att jag kommer däcka så fort jag lägger huvudet på kudden.

Har suttit och påtat ihop ett schema till kommunen nu, för Kellys tider hos Bibbi. Fy vilket jobb alltså! Först sitta och skriva av schemat, sen kolla upp busstider och räkna ut när jag kommer vara hemma, och därefter skriva ihop lite fiffiga tider som passar in. Men nu är det klart, åtminstone fram till v. 44.
Var inne en sväng på rececentrum och beställde ett årskort också. Just nu har jag mammas, som jag fyllde på i början på veckan. Så himla smidigt med busskort egentligen! Och så skönt det är att slippa åka bil var och varannan dag. Att köra till och från Kalmar är verkligen en av världens tråkigaste sysselsättningar, om ni frågar mig... *s*
Nej, gott folk. Hoppas ni nöjer er med denna uppdateringen för tillfället. Ska försöka hitta energi att skriva mer (och lägga ut bilderna!) i morgon, men fram tills dess får ni ha en skön natt.
Puss

Inga kommentarer: