söndag 27 september 2009

Vilket äventyr!

Hej hej hej!
Nu har ni suttit och stampat fötterna och varit irriterade på att jag inte skrivit något på så himla länge, men se där! Nu är jag tillbaka med massor av skoj att berätta. :D
Vi var ju ute med några från klassen i onsdags. Satt hemma hos Sandra med Nathalie och drack vin o spelade "Jag har aldrig...". Mycket trevligt måste jag säga. :)
Sedan drog vi in till stan med Mathilda och Anna, träffade på en konstig psykolog (snarare psykopat *asg*) och dansade som galningar. Vid halv tolv kom skjutsen, och vi åkte hem för att få lite skönhetssömn innan jag skulle upp och packa klart.

På torsdagen packade jag i lugn och ro tills klockan började närma sig ett. Då fick jag skjuts med packning och allt till stationen och hoppade på bussen till Kalmar. Satt en stund och filosoferade på en parkbänk innan tåget var redo, och därefter satt jag ytterligare några timmar (tre för att vara mindre exakt...) och filosoferade på tåget. Började läsa Waris Diaris En blomma i Afrikas öken, och den är bara alldeles för bra! Och hemsk för att vara ärlig. Läsvärd!
Lina mötte mig vid stationen och vi promenerade hem till henne. Jättemysigt litet hus med väldigt trevliga roomies! Resten av kvällen var lugn, vilket kanske kunde behövas inför helgen...
På fredagen var Lina iväg på föreläsningar lite utspritt under dagen, men jag mötte henne för att äta luch på någon av skolcaféerna.
Kvällen spenderades i dimman. Vi träffade Maria (en barndomskompis) för en öl på Ariman, och därefter hem för att förbereda oss inför resten av kvällen.
Fick följa med på nationsrunda (något som tydligen var väldigt ärofyllt) och hade roligare än på väldigt länge! Träffade på Petter, en helt galet underbar person, och vi dansade ikapp hela kvällen. Skrattade så jag höll på att dö många gånger. *s*

Lördagen var ändå ganska pigg, och vi inledde dagen med att äta brunch i källaren. Ja, det lät kanske lite mysko, men de har sin nationspub där nere. *s*
Sedan gick vi på stan en sväng, och så en tur in i domkyrkan. My gosh vilken mäktig syn!
Festen började runt sju, och då hamnade vi i en lägenhet full med folk, bål, popcorn och mingel. :)
Själva anledningen till att jag och Lina började planera min Lundtripp, var ju faktiskt novischfesten. Ja, och självklart för att jag ville åka ner och se hur hon har det! :) Så själva novischfesten innehöll massa sång, skratt, underbar mat och alkohol.
Kom inte i säng förrän klockan sex, och sanna mina ord, så länge har jag då aldrig festat förr! *fnissar* Åldern har tydligen inte börjat ta ut sin rätt än. ;)

Idag mådde vi inte särskilt bra någon av oss, men Lina var nog värst. Hon var som en levande död, orkade knappt prata med mig. Haha! Stackarn... Men, som man sår får man skörda. ;) Jag klarade mig ganska bra med bara lite huvudvärk som tur var! :)
Tåget hem gick vid två, och efter att endast ha fått i mig en torr fralla utan pålägg, en kexchoklad och en stor kopp kaffe, var jag ganska skakis när jag kom fram till Kalmar. Som tur var hämtade mamma och pappa upp mig, och vi åkte direkt till donken för mat! Har inte ätit så mycket sen... ja, sen igår för att vara ärlig. Haha!

Det var helt fantastiskt jävla underbart att få träffa Kelly igen! Hon sprang med armarna utsträckta och gav mig världens underbaraste bamsekram när jag kom innanför dörren, och jag lovade mig själv att aldrig mer lämna henne så länge. För fy vad jag tjöt när jag fick prata med henne i telefonen igår. Det bara brast, och jag saknade henne mer än jag nånsin saknat någon förut... Kärlek på högsta nivå! <3

Nepp, dags att spana på facebook en sväng innan jag går och lägger mig. I morgon börjar jag en veckas praktik på Krungårdsskolan i Blomstermåla. Ska vara i klass 2b, och jag har faktiskt väldigt höga förväntningar. Pratade med läraren jag kommer följa, och hon lät jättetrevlig! Blir nog bra det här. :)
Lite bilder ska ni såklart få! Jag är väldigt besviken på mig själv, för under hela den här galna helgen har jag bara tagit ett fåtal bilder. Njut av dom, så hörs vi förhoppningsvis i morgon!
Godnatt! <3

Söta Sandra som var värdinna för förfesten i onsdags. :)
Söta Natta gör sig fin(are)
The night of scary faces. Haha!
Hahaha! Ser helgalet ut, men vi bestämde oss för att "prutta" med läpparna. :P Botox snarare...
The gang. ;)
Söta Sanne.
Maria! Härligt att få träffas igen! :)
Vakterna. Man ser dom knappt bland reflexerna. :P
Sanna och... förlåt, jag har förträngt dig tror jag. :S
På en av de 4 nationerna vi besökte under kvällen. :)
Hot mama! *asg* Fick låna ett par ascoola glasögon. Me like. :P
Jag och min bordsherre på novischfesten.
Massa folk var vi. 106 närmare bestämt. :)
Lina var pepp! *fnissar*
Visst är han lik Björn Gustavsson! (han i parlamentet ni vet!)

Inga kommentarer: