söndag 25 oktober 2009

Ändrade planer.

Nej, jag orkar faktiskt inte ladda upp bilderna nu ikväll, så jag tar det i morgon istället. Läste precis Lindas förlossningsberättelse, och jag blir så förundrad över att höra att folk kan vara sådär lyckliga. Jag tror inte särskilt mycket på kärlek (mja, lät väl fel... Tror på kärlek, men ingen långvarig sådan...) med tanke på alla stormiga förhållanden som finns runtomkring. Blir åksjuk av alla som gör slut, blir sams, gör slut, blir sams and so on. Jag vill också blir jättekär, och sedan leva lycklig i alla mina dagar med någon som verkligen uppskattar mig och inte velar! Lät i alla fall som en upplevelse, den där förlossningsberättelsen, och jag vill bara säga grattis! Riktigt vackert namn där också måste jag erkänna. :)

Facebook, HIK och sen sängen! Kelly har vaknat och gråtit tre gånger redan, men jag hoppas hon sover ordentligt nu resten av natten. Vi behöver verkligen sömn båda två...
Natti!

1 kommentar:

DeadUntilDark sa...

Hoppas du också får uppleva det en dag så du slipper tvivla på att det finns. Den där euforiska känslan man har när man funnit sin mening med livet.
Visst finns dagar som är sämre än andra och visst är man inte alltid sams. Men det spelar ingen roll, Pär gör mig så jävla lycklig, jag gör honom lycklig. Det är inga konstigheter alls. Vi har två helt underbara barn som visar det. Så är det bara. Och vad framtiden har att vänta, det får vi se då!
Det finns ju en anledning till att vi gift oss, vi vill bli gamla och grå tillsammans - med allt vad det innebär.