onsdag 7 oktober 2009

En målande dag i skolan.

Godkväll!
Tänkte precis stänga av datorn och hoppa ner i sängen, när jag kom på att jag måste blogga lite! Och hänga tvätt.... Fy så mycket det blev nu då... *s*
Idag var jag uppe med tuppen och åkte med bussen vid sju. Hade en föreläsning i Visuellt tänkande i nästan tre timmar. *yeey* Det finns vissa på utbildningen (dock inte i min "klass") som man inte kan undgå att lägga märke till. En liten, liten, jättetyst tjej envisas med att prata och räcka upp handen i tid och otid. Problemet: Ingen kan höra vad hon säger. Jag förstår verkligen inte hur en sån ska kunna bli lärare!
Och en tjej till, en superbufflig sådan... Hon pratar massor, ifrågasätter ALLT lärarna säger, och blir jättearg om något går emot henne. Måste vara hormonerna... *s* Henne skulle då inte jag våga ha som lärare!

Efter lunch samlades alla i sina grupper för att göra en uppgift om Kunskap. Vi hade fått varsin whiteboardpenna och tio meter papper att måla på, och därefter skulle vi alla måla på varsin liten om hur vi definerade ordet kunskap. Efter det skulle vi diskutera och sedan sammanställa alla de bästa idéerna i en enda bild. Den blev helt skitbra! Gillar verkligen min grupp! :)

Jag åkte hem och slängde mig på sängen i ren utmattning. Hade somnat på bussen, och var helt väck när jag vaknade, och det stod att vi var i Ramsås. "Ramsås!?" tänkte jag och fick panik. För vart fan Ramsås ligger hade jag för tillfället inte en aning om. Haha!
Nåja, jag somnade till på sängen, men blev konstant avbruten av folk som ringde och messade. Till sist klickade jag alla som ringde, jag behöver ju min skönhetssömn!
Jag gick till Konsum och mötte Martin. Vi bytte av, och jag tog med mig prinsessan hem. Hon ska sova hos mig inatt, och sen får hon stanna hemma från dagis i morgon för att kunna umgås med sin underbara mamma hela långa dagen. MYS! <3

Jag ser verkligen fram emot fredag! En nyfunnen kompis från Lund kommer på besök. Helt otippat faktiskt, för jag sa bara att jag tyckte han skulle komma och hälsa på någon gång. Höll på att ramla av stolen när han sedan skickade ett mess och sa att han gärna ville komma upp. Så himla roligt! :)
Det blir party hemma hos mig på lördag, har bjudit lite roligt folk. Ja, lite mycket roligt folk snarare. *s*

Nej hörrni, jag måste verkligen tvätta bort sminket, hänga tvätt, göra välling och sen slänga mig i sängen och sova! Hörs i morgon.
Puss

Inga kommentarer: