fredag 16 oktober 2009

Snö?

Ja, har man sett på maken, det snöar ju faktiskt lite idag! :) Så länge det inte blir ett decimetertjockt lager med snö på backen så får det gärna snöa lite. Så jäkla jobbigt att behöva släpa upp den stora barnvagnen bara, för den vi har nu är ingen vidare terrängvagn om man så säger... *s*

Kelly är avlämnad på Kotten, och jag har pimplat i mig dagens första kopp kaffe. Hade tänkt börja skriva lite på min inlämningsuppgift medan prinsessan är iväg, så jag kommer nån vart... Jag ska hämta henne vid två, och då ska vi cykla hem till mamma och pappa en sväng. Hon pratar ju lite om "mommo" och "moffa", och de har inte fått träffas så mycket den här veckan.
Martin kommer hit ikväll, och vi ska titta på Idol. Han skulle upp tidigt och dra iväg på någon match eller liknande i morgon, så jag erbjöd honom att få sova här... Jag ska vara chaffis till min lillasyster och hennes kompisar ikväll också, så det lär bli ganska sent om han nu skulle behövt åka hem till sig. På fredagar får man vara snäll. ;)

Nåja, dags att logga in mig på moodle och kolla vad det är jag egentligen ska skriva om.
Ciao!

Inga kommentarer: