tisdag 13 oktober 2009

Tentaplugg

Hej på er!
Det var några dagar sen sist, men jag har inte haft tid för er. ;)
Jag skjutsade Petter (mitt helgbesök) till Kalmar i söndags kväll och vinkade av honom när han skulle med tåget tillbaka till Lund. Har haft en jättetrevlig helg! :)
Igå höll jag till i skolan hela dagen. Hade grupparbete både på förmiddagen och eftermiddagen, och med tanke på att min grupp är den klart bästa i hela studiegruppen, så hade vi ju som vanligt väldigt roligt!
Idag höll vi på med våra VFU-presentationer på eftermiddagen och fick tack och lov sluta någon timme tidigare än planerat. :)

Satt och tittade på Desperate Housewives när jag kom på att jag är ensam. Ensam! Jag har varit i stort sett ensam i nästan ett halvår nu. Visst har jag dejtat och sådär, men inget djupare bakom det. Jag ska spendera hela hösten och vintern ensam. Just den årstiden när man kan behöva någon att prata med... Någon att krypa in under en filt tillsammans med. Näe, det här funkar inte! Jag får skaffa en hund... *s*
Fast å andra sidan vill jag ju vara ensam. Jag vill slippa allt som har med förpliktelser att göra. Slippa passa tider för att undvika att någon sitter hemma och tjurar för att man är några timmar sen. Slippa offra allt det viktiga för att man är nykär. Usch... Näe, jag ska nog bara vara glad att jag inte har träffat mr. Right än. Hehe... Det får gärna vänta ett tag till.

I morgon har vi hemtenta i Ansvar och Sekretess. Har inte tittat på powerpointen än, men jag har några timmar på mig i morgon också som tur är. :) Lämnar Kelly hos Bibbi vid tio, och tentan är inte tillgänglig förrän klockan ett om jag inte missuppfattat grejen...
Nåja, bäst att jag tar tag i mitt liv. Bjuder på lite bilder från helgen först!
Puss puss

Partypinglorna!
Toaletten på Bistro var välbesökt. *s*
Och kul hade vi! :)
The stormy couple var såklart med. ;D (sorry, blev bara tvungen! :P)
Petter var helt klart bäst! :P

Inga kommentarer: