måndag 23 november 2009

And the Oscar goes to...

Godkväll.
I skrivande stund ska jag precis gå och lägga mig. Jag är bitter. Bitter på mig själv. Jag vet ju att jag enbart innebär problem, så varför inte bara låsa in mig för gott? Jag vet inte vad mer jag kan säga. Jag vill bara inte låta någon annan lida för att jag är underbar, kort och gott. ;)


Jag har inte lyft ett finger för att plugga idag faktiskt, men i morgon ska jag passa på medan Kelly är på dagis. Fem timmar ägnar jag åt observation. Jippie! Jag kan knappt bärga mig... *s*


Jag har varit väldigt kreativ idag faktiskt. Efter att jag hämtat Kelly åkte vi hem och bakade bullar. Hon satt i sin barnstol bredvid diskbänken och bakade hon med. Det var väldigt omtyckt! :) Att jag sedan brände en halv sats och att den andra halvan smakade nada, spelar ingen roll. Vi hade det trevligt tillsammans i alla fall. :)

Därefter städade jag lägenheten (nåja, dammsög bara, storstädningen tar jag på söndag) och lagade köttbullar, potatis och champinjonsås. Även det blev ganska misslyckat.
Badade prinsessan, gosade lite och sedan nattning. Det är hemskt så underbar hon är min älskade flicka. <3

Jag vet inte vad som är fel på mig idag! Jag kände det redan idag på morgonen när jag körde in till Kalmar. Och ännu värre var det när jag körde hem. Huvudet hänger inte riktigt med. Jag sitter och tänker på allt annat än det jag behöver koncentrera mig på, så det är ett mirakel att jag inte körde ihjäl mig!
Sen går allt jag tar mig för här hemma, fel, och slutligen ställer jag till med bekymmer för en vän. Grattis Cecilia. The Oscar goes to you...
Godnatt.


Inga kommentarer: