måndag 16 november 2009

Saknar...

Åh, idag känns det tufft. Jag saknar Kelly. Jättemycket... Jag hade ju planerat att få umgås med henne hela onsdagen, men nu vet jag inte alls hur det blir... :( Jag behöver ägna hela dagen åt att sitta och plugga med tanke på att vi ska lämna in en uppgift på fredag. Usch!
Var en sväng i skolan idag, på ännu en av de totalt meningslösa "föreläsningarna". Känns så himla surt att man åker in till Kalmar för att sitta och lyssna på när de överambitiösa ställer frågor, läraren försöker förklara men lyckas mest skämta bort allt, och jag själv sitter där och försöker in i det sista att hålla mig vaken.... Kunde känts mer betydelsefullt om man säger så... *s*
Blev hämtad utanför skolan sen när jag hade slutat, och så åkte vi en sväng till Coop och handlade. Tacos står på menyn, ja eller tortillas som han envisas med... ;) Nu sitter vi vid varsin dator, han vid min (han hjälper mig med lite installationer och shit. Perfekt! :P) och jag har hans laptop. Jag vill verkligen ha en sån! Så himla smidigt. :)
Ska ägna mig ett par timmar åt att plugga, och sen blir det käk och en promenad innan vi ska kolla på film och bara chilla. Jag är inte van vid att ha någon boende såhär hemma hos mig, och skulle nog ta tid innan jag vande mig ifall man verkligen skulle flytta ihop med någon framöver. Nåja, jag tänker låta det där ta väldigt lång tid. En dag i taget är min filosofi. *s*
Nu är det dags att påbörja pluggandet. Jag ville bara vara snäll och ge er lite att läsa idag. Vem vet, jag kanske återkommer innan morgondagen. ;)
Puss hej!

Inga kommentarer: