lördag 21 november 2009

Underbar och älskad av alla. Eller?

Hej på er!
Nu kommer jag skriva väldigt mycket i ett antal inlägg, samt lägga upp bilder (om jag lyckas) och bjuda på en och annan bra låt. Enjoy! ;)
I detta inlägg, och endast detta, kommer jag skriva om den troligtvis största idiot jag har träffat hittills. Jag kan inte förstå hur en kille över 30 kan bete sig så fruktansvärt ovärdigt, pinsamt och omoget.
Som ni säkert har anat, har jag dejtat en kille, jag nämner såklart inga namn, under ett par veckor. Han utgav sig för att vara så snäll och underbar, och gav begreppet "störst, bäst och vackrast" en helt ny betydelse. Jag har aldrig någonsin varit med om en person som skryter så om sig själv, så jag började fundera och jämföra med andra personer jag träffat tidigare, och blev fast besluten om att han verkligen ÄR mytoman. För såna fantastiska historier jag fick höra av honom om hans liv får man bara läsa i barnböcker. I övrigt var han ju faktiskt en snäll kille, lättpratad, och vi hade det riktigt trevligt emellanåt.
Men så en dag när han åkt hem, började jag fundera och reflektera över den där ångesten jag kände, och kom fram till att jag helt omöjligt kunde slänga mig in i ett förhållande nu. Jag är inte redo för det, jag behöver ta vara på mig själv i första hand.
Det skrev jag också till honom när vi pratade på kvällen dagen efter.

"Jag har kommit fram till att jag inte är redo för att släppa in dig i mitt liv än. Jag är inte redo för att släppa in någon i mitt liv. Jag är inte färdig med mig själv än. Jag är ledsen att jag inte kom fram till vad jag kanske hade hoppats på..."

Lät det elakt på något sätt? Jag tyckte verkligen jag skötte mig värdigt och förklarade hur jag kände på ett bra sätt. Men nej då. Han blev totalt vansinnig och bestämde sig tydligen för att göra livet surt för mig. Jag sa då åt honom att han kanske skulle fundera på att söka hjälp? För det är faktiskt så att han verkar ha en fruktansvärt kontrollbehov, varför skulle han annars ha satt GPS på sin ex-tjej för att kunna hålla koll på henne?! *himlar med ögonen*

Nej då, han förklarade krig och började hitta på historier som han slängde i ansiktet på en tjej jag enbart är bekant med. Såklart blev hon både ledsen och förbannad över detta som jag tydligen skulle ha sagt, men hur förklarar man detta?! Han anser väl att jag borde vara rädd för vad han skulle kunna åstadkomma, men det är jag inte. Han känner inte till mina allra svagaste punkter, och vet inget om de allra mest betydelsefulla människorna i mitt liv. Därför skulle han enbart kunna göra ytlig skada på mitt liv, lättläkta skråmor, som jag knappt kommer orka lägga energi på.

Han skrev saker om Martin till mig, som jag inte alls trodde på. Mycket riktigt visade det sig att detta inte var sant. Den person han påstod att han hade hört dessa saker ifrån hade inte heller en aning om detta. Jag antar att han fick spelet när jag faktiskt gjorde slag i saken och pratade med dessa personer själv, eftersom jag då fick veta hur mycket sanning han egentligen pratade.

Han borde kanske tänka lite på vad han säger till vem, för eftersom han hittar på det mesta trasslar han in sig i allt skitprat, och då slutar det bara illa. Jag vet att jag har stöd från både x:et och hans kompisar, som faktiskt vet hur han är. Skärper han inte till sig kommer han förlora sina närmsta vänner illa kvickt. Det är inget hot, bara en simpel självklarhet.

Jag är grymt besviken på mig själv, att jag än en gång har lyckats släppa in en dålig kille i mitt liv. Tack och lov kom jag på hur han egentligen är innan det var för sent! Tänk om jag hade låtit honom komma mig ännu närmare, och kanske fått träffa Kelly till sist. Hemska tanke!
Jag vet helt enkelt inte vad mer jag kan säga om denna patetiska nolla, förutom att han är helt urklippt ur mitt liv nu. Jag ska förtränga honom och inte lägga minsta gnutta energi på denna människa efter detta inlägg.

Inga kommentarer: