lördag 7 november 2009

Underbara fredagkväll!

Hej på er!
Jag tänker bara skriva ett snabbt inlägg med en sammanfattning för gårdagens bravader. Vi åkte ju in till Oskarshamn, jag och Sanna. Charmade busschauffören så Sanna fick åka på halv biljett. *asg* Det var det bästa! ;)
Gick till Kråkan en sväng och stötte på tre trevliga killar som satt och bara väntade på oss. *s* Fick med dem till Cecil och Apollo, och där ägde vi som vanligt dansgolvet. *love it* Charmade in mig hos en ordningsvakt, och han blev helt till sig! *fnissar* Och sammanfattningsvis kan jag säga såhär: så mycket SNYGGA killar vi träffade på igår, har jag nog aldrig sett i Kalmar på en och samma kväll. Oskarshamn är en underskattad partystad. ;)
Jag var lite orolig där ett tag, och började ana att jag skulle bli kidnappad och utsatt för gangbang. Hahaha! Dock så klarade jag mig, och nöjde mig med att få pussas lite. Igår var jag en väldigt lycklig singeltjej! :)

Nu ska jag klä på mig lite anständiga kläder och åka iväg för att hämta Kelly och Martin. Vi ska ju på fika hos mamma och pappa, innan jag kör in Martin till Kalmar. Vi hörs mer ikväll!
Puss

Inga kommentarer: