tisdag 1 december 2009

1:e december!?

Vart tog detta året vägen? Det har hänt så himla mycket på något som endast känns som en månad...

Det är så svårt det där med känslor. Man kan ju inte bestämma vem man ska falla för. Jag vet bara att det gör så ont att vilja så mycket men att vara så begränsad. Hela jag är full med fjärilar och lyckorus, men jag antar att jag får ta mig samman och vänta i en sisådär 50 år innan jag får göra utlopp för alla dessa känslor. Du är underbar! <3


Varit i skolan på föreläsning om ekologi. Därefter försökte jag och Jimmy få lite gjort med debattuppgiften, men lyssnade mest på Spotify och googlade fina bakgrundsbilder till hans dator. Haha!

Nu ska jag strax åka till Sanna och dricka glögg. Behöver verkligen henne just nu när allt känns svårt. Hon är den klokaste jag känner, och hon är verkligen bra för mig! *love*
Nathalie ringde och frågade om jag ville komma och sova hos henne i Blomstermåla inatt. Hennes kära man skulle visst åka och jobba, så blir jag inte alltför sen hem från Sannis, tar jag nog hyndan och åker dit. Gud så härligt att kunna komma och gå precis som man vill! :)

I morgon är det skola på förmiddagen, och sen har jag, Sanna och Natta planerat att ta en sväng på stan och se om vi kan hitta lite fint. Ja, inte för att jag har råd att handla, men torrshoppa kan man väl göra. ;)
Nä, nu är det dags att pallra mig iväg till min lilla brud.
Puss på er!

Inga kommentarer: