söndag 6 december 2009

Andra advent.

Hej på er!
Idag är det en väldigt skön dag! Tog sovmorgon, och gick upp efter tio (det är lång sovmorgon för mig! *s*). Fixade värsta hotellfrukosten och tog det lugnt framför teven. Härligt! :)
Var inne och bokade grupprum åt mig och Jimmy så vi kan jobba på att bli klara med debattuppgiften tills på torsdag. Det är mycket den här veckan. :S Tenta på fredag, miljödebatten på torsdag och så ska projektarbetet vara klart (tror jag...). Hur har de tänkt man ska orka med allt! Jag lär ligga som ett vrak under julveckan och hyperventilera. Jag som inte tål för mycket stress! Ja, jag vet att jag är vek... *s*

Kelly kommer hem framåt eftermiddagen. Ska bli härligt att få ha henne hos mig en hel vecka nu! :D Fast ja... Hon ska ju faktiskt sova hos mina föräldrar från lördag till söndag nästa helg medan jag är på bröllop och röjer. *s* Nåja, fram tills dess ska vi nog ha hunnit spendera mycket tid tillsammans. <3
Jag måste ringa hennes dagmamma idag också och informera om tidsändringarna.

Funderade lite på att ta en långpromenad som avslutning på veckan, för några såna lär jag inte hinna med på hela nästa vecka... Men så kom jag på att jag kunde ta bilen hem till päronen. Behöver verkligen tvätta den, och byta däck så jag slipper oroa mig om kylan plötsligt slår till. :)

BTW, nu kan ni kommentera fritt igen! Har laddat batterierna, så nu kan jag nog hantera all skit som vissa kastar på mig. *s* Jag måste dock godkänna kommentarerna innan de visas, känns bäst så. ;)

Nej nu är det dags att bädda sängen och byta sängkläder i Kellans säng. Vika tvätt och plocka in, innan jag åker iväg. Take care!
Puss

Inga kommentarer: