fredag 18 december 2009

Dunderklumpar och syndiga handlingar.

Godkväll.
Nu är klockan snart midnatt och Natta har precis åkt hem. Jag har äntligen fått prata av mig med henne, och det känns underbart! Det tar på krafterna att tiga om så viktiga saker när vi annars kan prata om precis allt mellan himmel och jord.
Innan Nathalie dök upp utanför min dörr tog jag en ordentlig träff med min kära Martina. Hjälpte henne med att färga håret, vi drack te och pratade massa skit, och så sprang vi ut och lämnade specialinköpta vinglas i festlokalen på Jacobsgränd. Stooor fest i morgon. ;)

Jag fick ett fint sms ikväll också, så nu slipper jag ligga med dunderklump i magen och oroa mig för att allt bara var en dröm.

Dunderklumpen

Förlåt mig Gud för jag har syndat. Jag fick en julklapp av <3 idag, men fick inte öppna den förrän på julafton. Självklart kunde jag inte hålla mig, utan slet upp papperet. Likt ett barn öppnade jag lådan med spänd förväntning, och fick se tre filmer och en cd-skiva. Det gav min dag en helt ny vändning. Tack! :D
Så nu är det jag som tränar Aerobic Striptease
inför Beach 2010, lyssnar på Bruce Springsteen och fixar filmkvällarna året ut. ;)

I morgon kommer jag nog inte ha tid att blogga. Ska upp med tuppen, promenera iväg till min älskade familj, dricka kaffe, bränna skiva och sy in en underbar klänning jag helt oväntat fick av Natta ikväll. :) Därefter springer jag hem, hoppar in i duschen och gör mig färdig för bröllop. Mer info kommer på söndag. ;)
Mao blir det party i morgon, men jag kommer ta det lugnt. Jag känner att jag kommer ligga helt däckad av dunderförkylning som det är på söndag, och med en baksmälla på det blir det garanterat ingen rolig dag... *s* Nej, en flaska vin köpte jag, så det blir en lugn, men förhoppningsvis trevlig kväll.

Leta lite lekar nu innan sängen kallar. Ska bli härligt att få sova känner jag, det har varit en omvälvande dag...
Puss godnatt!

Inga kommentarer: