lördag 26 december 2009

Födelsedagskalas!

Hej på er alla!
Jag sitter här med en kropp som är helt mörbultad och slut efter ett hårt pass Aerobic striptease! ;) Jag och Martina körde loss efter att Kelly somnat, så nu har vi lärt oss både att skaka rumpa (som om vi inte redan kunde det! *s*) och köra lapdance. Det ni! *fnissar*

På tal om min prinsessa då. Precis fyllda två år, och vackrare än nånsin. Hon sov väldigt länge idag, så runt tjugo i tio vaknade jag till av att hon skrek "Kelly vaken nu!". Hehe... Gick in till henne med ballonger och sjöng. Så glad hon blev! :) Ägnade tiden före kalaset åt att städa lägenheten, leka och göra tårta. Och vilken tårta sen! Jag brukar ha lite svårt för tårtor överlag, men den här blev faktiskt väldigt lyckad. Hade chokladmousse med hallonsmak och hallonsylt mellan, och garnerade med grädde och minismarties. Gjorde ett jättefint mönster av Hello Kitty, väldigt pilligt men värt allt arbete när den var färdig. Så kreativ jag kan vara när jag lägger den sidan till! :)
Martin dök upp innan mina föräldrar, så han fick hjälpa mig att göra klart innan de kom. Massor av presenter blev det, bland annat leklera, pussel, My little pony-hästar, kritor och målarbok. Så mycket roligt vi ska ha nu fram tills jag lämnar över henne till pappa Martin på måndag! Lägenheten såg ut som en bild tagen från andra världskriget ungefär när familjen åkt hem, men det ordnade till sig tills stumpan skulle sova.

I morgon tänkte jag höra om någon ville komma förbi och fika upp min tårta och bullarna, för sen är det minsann slut på onyttigheter för min del! Ska börja träna aerobic striptease ett par gånger i veckan (tills jag tröttnar dvs...) så jag hoppas jag kommer i bra form till sommaren. *s* Simning och vanlig aerobics ska nog klämmas in i schemat också. Tycker ju verkligen om att röra på mig, bara att jag har dolt det väl nu en tid. ;)

Jag är lite känslomässigt kluven. Vissa dagar är klart mycket jobbigare än andra, och många tankar rör sig i mitt huvud. Jag väntar och ser hur allt utvecklar sig, men jag vet inte hur länge jag orkar med att känna mig såhär. Det tar så mycket energi på att inget veta, att gå omkring och undra, tänka och vara deppig. Hoppas det blir bättre snart, annars går jag väl in i väggen! *himlar med ögonen*

Nej, jag antar att det är dags att göra mig redo för sängen. Jag ska verkligen inte ta för givet att prinsessan vill sova lika länge i morgon som de senaste dagarna... Take care!
Puss

Inga kommentarer: